OBAVEZNO PROVERITE ENERGIJU DOMA: Evo da li je srećan broj na vašoj kući ili stanu!
Foto: Profimedia

NEMA SLUČAJNOSTI

OBAVEZNO PROVERITE ENERGIJU DOMA: Evo da li je srećan broj na vašoj kući ili stanu!

Zanimljivosti -

Prilikom odabira stana nema slučajnosti. Numerologija kućnog broja nam pokazuje energiju koja nas podupire i uči lekcijama koje su nam potrebne.

U koracima koji slede otkrićete koja vas je podsvesna energija privukla vašim domovima. Kako izračunati numerologiju doma?

Zapišite kućni broj i svedite ga na jednocifren broj.

Npr.: Lisabonska ulica 658 (6+5+8=19 1+9=10 1+0=1) Dobićete broj 1.

Ako stan ima svoj broj tada je broj stana vaš dominantni broj, a broj ulice sekundarni. Npr.: Lisabonska ulica 252, stan broj 59 (5+9= 14 1+4=5, 2+5+2=9)

foto: Profimedia

Broj 1

Predstavlja nezavisnost i početke. Označava samorazvoj i individualnost.

Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osećati izolovano.

Broj 2

Predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosećanje. Izazov može biti preterana osetljivost ili zavisnost od drugih. Predlog: Slušajte svoj unutrašnji glas, pa se uključite i u širi svet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Broj 3

Predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav "uživaj danas, plati posle". Predlog: Ostanite maksimalno prizemni, usredotočite se na brigu o sebi, te ne zaboravite na druge.

foto: Profimedia

Broj 4

Predstavlja stabilnost, lečenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka. Predlog: Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredotočite se na životnu ravnotežu.

Broj 5

Predstavlja promenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu preterivati i onome lošem i onome dobrom. Predlog: Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva.

Broj 6

Predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su preterano davanje i povučenost. Predlog: Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se videti više sveta.

Broj 7

Predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: Teško ćete deliti prostor s drugima, bićete više usredotočeni na duhovno nego materijalno i imati osećaj kako vas niko ne razume. Predlog: Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

Broj 8

Predstavlja celovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost. Predlog: Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

foto: Profimedia

Broj 9

Predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, saosećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmeriti energiju. Predlog: Živite svoju istinu i budite primer drugima i iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

Kurir.rs/Novi.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja