Najnovije vesti

JEZIVO! PROČITAJTE OVU KRATKU PRIČU I ZATIM POKUŠAJTE DA ODGOVORITE NA PITANJE: Ako znate odgovor   - vi ste psihopata!
Foto: Profimedia

NIJE TRIK

JEZIVO! PROČITAJTE OVU KRATKU PRIČU I ZATIM POKUŠAJTE DA ODGOVORITE NA PITANJE: Ako znate odgovor - vi ste psihopata!

Zanimljivosti

Radi se o jednom jednostavnom pitanju, koje nije "trik pitanje", a na koje je većina uhapšenih serijskih ubica dala tačan odgovor.

 

Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte da odgovorite na pitanje koje sledi iza nje.

 

- Žena je bila na sahrani svoje majke i među okupljenima ugledala je jednog muškarca kojeg nikada pre nije videla. Izgledao joj je upravo kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. Ali, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru.

 

Pitanje: Koji je bio njen motiv da ubije sestru?

 

Renomirani kanadski psiholog Robert D. Hejr poznat je po vlastitoj metodi procene psihopatije, a često radi kao savetnik za odeljenje FBI-a koji se bavi slučajevima otmice dece i serijskih ubica, piše Hayat.

 

Uglavnom, psihopatama se smatraju ljudi koji ne pokazuju nikakvo kajanje za svoja dela i nisu sposobni za saosećanje. Tragom Hejrove "ček-liste", psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi da li neko razmišlja poput serijskog ubice.

 

foto: Profimedia

 

Odgovor: Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sahrani. A ukoliko niste znali odgovoriti na pitanje, dobro je, niste psihopata!

 

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...