MARTONA MOSKOVSKA: Ova godina je presudna za čovečanstvo! I bez rata će mnogi pomreti!
Foto: Profimedia

SVETA PROROČICA TVRDI

MARTONA MOSKOVSKA: Ova godina je presudna za čovečanstvo! I bez rata će mnogi pomreti!

Zanimljivosti -

Matrona Moskovska je ruska sveta proročica i njene reči se već godina interperitaju na različite načine, iako ne govore o kraju sveta kako većina smatra.

Ona smatra je je ova 2017. godina presudan za ljudsko čovečanstvo, jer su se mnogi okrenuli od Boga, ne idu u Crkvu i predaju se materijalnim dobrima. Ova godina je vrhunac izopačenosti i nemorala koje je dostiglo ljudsko stanovništvo. Smatra se da je mesec avgust taj u kome će doći do takve promene. Naime skam sveta se neće desiti odjednom već će doći do jednog prelomnog događaja koji će pokrenuni niz drugih i vremenom dovesti do propasti.

foto: Profimedia

"Bez rata će svi umrijeti, biće mnogo žrtava, svi mrtvi će ležati na zemlji… Bez rata će biti rata", Njene su reči.

Matrona je inače ruska vidovnjakinja i isceliteljka i o njoj su napisane mnoge knjige. Rođena je 1881. godine u seli Sebino u Tulskoj oblasti. Rodila se slepa i kao četvrto dete jedne siromašne porodice. Od ranog detinjstava je proricala i iscelivala ljude. Predviđala je sudbine i proricala ljudima kakva će im biti sudbina. Umrla je 1952. godine i dnevno se kod njene ikone u Moskvi pomoli oko 10.000 ljudi.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Opanak)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Duh ubijenog dečaka pojavio se na mestu ubistva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track