BIĆEMO SVEDOCI USKORO: Šta krije poruka u Bibliji i na piramidama?
Foto: Profimedia

TEORETIČARI SU UBEĐENI

BIĆEMO SVEDOCI USKORO: Šta krije poruka u Bibliji i na piramidama?

Zanimljivosti -

Dejvid Mejd, autor knjige „Planeta Iks: dolazak 2017. godine“, ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

Nije usamljen u tome, teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete, koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planete Iks uništiti Zemlju sledećeg meseca.

foto: Profimedia

Dejvid Mejd, autor knjige „Planeta Iks: dolazak 2017. godine“, ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome - teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete, koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planete Iks uništiti Zemlju sledećeg meseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

„Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natpisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro“, rekao je.

foto: Profimedia

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili - septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine. Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

„Dan Boga dolazi - surov dan, gnevnog i žestokog besa - da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njihove konstelacije neće pokazati svoje svetlo.

Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati.“

Kurir.rs/B92, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track