Najnovije vesti

NEVEROVATAN PREOKRET: Ovaj znak horoskopa je dugo bio baksuz, a sada mu sve kreće na bolje!
Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

NEVEROVATAN PREOKRET: Ovaj znak horoskopa je dugo bio baksuz, a sada mu sve kreće na bolje!

Zanimljivosti

Pripadnici ovog znaka jako vole čistoću, manire, društvena pravila i vrlo su prefinjeni u tim stvarima. Oni obično žive prilično elegantan i nežan život, međutim, poslednjih godina im možda situacija i nije bila baš takva.

Još od 2009-te rođeni u ovom znaku su bili lišeni ove prefinjenosti. Međutim ova, 2017-ta, godina nije ista kao prethodne.

 

2017-ta će Vagama će preokrenuti mnoge neprilike i prepreke s kojima su bile suočene.


Naša velika planeta sreće je ušla u Vagu 9. septembra gde će se nalaziti trinaest meseci sve do 10. oktobra 2017. godine.

foto: Profimedia

U svaku novu godinu ulazimo kao novorođeno dete, ali ipak obogaćeni prethodnim iskustvima, snovima, odnosima i raznim drugim podvizima.

Kad je Saturn ušao u Vagu, bačeni ste u očaj i bili primorani da naučite mnoge lekcije na težak način.

 

U dve godine koliko je Saturn boravio u Vagi postali ste zreliji i sposobni da urazumite sebe od emocija koje ste proživljavali u tom bolnom razdoblju.

Došli ste do velikih otkrića o sebi i kako vam nisu potrebni drugi koji su vam neprestano crpeli energiju. Puno ste naučili od Saturna.

 

Lekcije su se prožimale godinama i svaka vas je pojedinačno podučavala kako da postanete osoba koja treba da budete.

 

Sada imate bolja očekivanja od sebe i drugih, u stanju ste da shvatite da ste u mogućnosti da prevladate životne izazove i naučili ste da budete snalažljivi nego što ste nekada bili.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/atma.hr)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...