ODVEO SAM VERENICU U HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Želeo sam rajski odmor, a jedva smo izvukli žive glave!
Foto: Profimedia

PRIPAZITE GDE ODSEDATE

ODVEO SAM VERENICU U HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Želeo sam rajski odmor, a jedva smo izvukli žive glave!

Zanimljivosti -

Skot Edvards (31) iz Škotske otišao je na odmor sa verenicom Braken Milar, a zbog obroka koji im je poslužen, mogao je da izgubi život.

Njih dvoje su otputovali na Kubu, u hotel sa pet zvezdica i to zadovoljstvo platili 2.800 funti.

Mislili su da ih čeka odmor iz snova, a već trećeg dana putovanja usledio je pakao. Kako Skot tvrdi, kombinacija hrane po kojoj su stalno milele muve i praktično sirova piletina dovele su do toga da mu je temperatura skočila na 41 stepen.

foto: Profimedia

"Trećeg dana odmora krenuli su konstantni odlasci u toalet. Dijareja i gubitak apetita doveli su do ozbiljne dehigracije. Onda je skočila temperatura, a kada sam otišao do lekara, odmah su me strpali u avion da bi me hospitalizovali", kaže Skot britanskim medijima.

"Sam bazen bio je čist, kao i sobe. Ali ostatak zajedničkih prostorija u hotelu nikako nije zadovoljavao higijenske standarde, a o hrani ad i ne govorim. Toaleti su bili užasni, svuda je bilo krvi i fekalija. Uveren sam da toaleti za vreme našeg boravka nisu očišćeni nijednom. Na kraju smo digli ruke od restorana i kupovali hranu u prodavnici pa jeli u sobi", kaže Skot dodajući da su od hotela za kompenzaciju dobili ponudu od samo 500 funti, a nakon što je on izneo svoje iskustvo javilo se još gostiju istog hotela navodeći da im je boravak tamo bio "najgore iskustvo u životu".

foto: Profimedia

(Kurir.rs/thesun.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track