MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017: Prekretnica u životu svakog znaka, čuvajte se!
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZE

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017: Prekretnica u životu svakog znaka, čuvajte se!

Zanimljivosti -

Samo jednom znaku će baš sve ići od ruke - i novac, i posao, i ljubav, i zdravlje

Leto nam je prošlo - stigla je jesen, vreme kada većina ljudi želi da raskrsti sa starim načinom života i donese nove, dobre odluke.

Ipak, zbog pomračenja Sunca i Meseca koji nas očekuju, oktobar će biti prilično nestabilan.

Šta vas očekuje na polju karijere, novca, ljubavi i zdravlja pročitajte u mesečnom horoskopu!

OVAN

Ukoliko budu spremni na kompromis i saradnju, Ovnovi će u oktobru uspeti da ostvare sve ciljeve koje su zacrtali. Ali, na ljubavnom planu, nećete uspeti da ostvarite svoje ambicije, zbog lošeg uticaja Marsa, ali i zbog toga što ćete interese drugih stvaljati na prvo mesto. Tokom oktobra bićete izrazito agresivni. Moraćete da pokušate da kontrolišete svoje emocije, jer ćete u suprotnom upasti u velike svađe i konflikte, koji će imati ozbiljne posledice.

Posao: Ovog meseca savetuje se da što više odmarate i da nikako ne započinjete nove poslove. Na polju karijere situacija će biti stabilna, svi raniji projekti konačno će biti završeni. Budite staloženi, odgovorni i vredni, i karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Novac: Bićete opterećeni razmišljanjem kako da zaradite još novca. Mogli biste da uspete u tome ukoliko se posvetite poslovima koji imaju veze sa pružanjem pomoći drugim ljudima, gde možete da zaradite toliko da ćete uspeti da vratite sve dugove iz prošlosti.

Ljubav: Jupiter u vašoj sedmoj kući nagoveštava brak. Ako ste slobodni, imaćete dosta prilika da pronađete idealnog partnera, jer ćete zračiti šarmom i privlačiti suprotni pol kao magnet. Ovnovi koji su u braku uživaće u harmoničnim odnosima sa partnerom. Tokom oktorbra moguća je i trudnoća.

Zdravlje: Tokom čitavog meseca bićete osetljivi i podložni zdravstvenim problemima. Obratite pažnju na ishranu.

Opširnije pročitajte OVDE

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track