Najnovije vesti

DAME, DA LI STE SPREMNE? Ako ste ovo sanjale, uskoro ćete se udati!
Foto: Profimedia

ZNAKOVI U SNOVIMA

DAME, DA LI STE SPREMNE? Ako ste ovo sanjale, uskoro ćete se udati!

Zanimljivosti

Ponekad se desi da snovi predskazuju buduće događaje, a evo šta vaši govore.

Verovanje kaže da je jedan san siguran znak da ćete se uskoro venčati. Dame, pripremite se.

Ekser

Ukoliko sanajte da zakivate eksere i da vam to ide od ruke, onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da ćete otkloniti opasnost. Ako u snu pronađete ekser, ispuniće vam se želja i popraviće vam se materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu.

foto: Profimedia

Eksplozija

Sanjati da ste svedok eksplozije označava da će vaš život da eksplodira. Predstoji vam velika šansa za poboljšanje života. Sanjati da ste žedni simbolizuje potrebu koja nije zadovoljena.

Žeđ

Zadovoljiti žeđ u snovima označava dobitak sposobnosti da ispunite svoju sudbinu.

foto: Profimedia

Ždrebe

Sanjati ždrebe označava nove uspešne poduhvate. Videti u snu ždrebe može da označava novu, svežu životnu energiju. Ukoliko u snu jašete ždrebe, to ukazuje da ćete se uskoro oženiti/udati.

Žurba

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nepripremljeni za neku situaciju. Ovaj san takođe može da znači da ste u budnom životu uvek u žurbi i da ne odvajate dovoljno vremena za važne stvari.

foto: Profimedia

Železnica

Sanjati železnicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

Žito

Kao simbol sna žito ukazuje na unutrašnju hranu duše ili na obilje koje je sastavni deo vaše nutrine. Takođe može predstavljati i obilje koje vas okružuje u budnom životu. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće prevladati.

Kurir.rs/Alo, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...