OGLAS NA STRANICI SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE JE NALJUTIO MNOGE: Traži se medicinska sestra, a uslovi su nesvakidašnji!
Foto: Profimedia

ZANEMEĆETE

OGLAS NA STRANICI SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE JE NALJUTIO MNOGE: Traži se medicinska sestra, a uslovi su nesvakidašnji!

Zanimljivosti -

Gerontološki centar Sarajevo traži medicinsku sestru, koja je profesor njemačkog jezika i ima završen Filozofski fakultet.

Barem tako stoji u oglasu objavljenom na stranici Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo 13. oktobra.

Kako se navodi u oglasu, konkurs je otvoren do 27. oktobra, a uslov koji kandidati treba da ispunjavaju jeste i položen stručni ispit. Ugovor je na neodređeno vreme.

Ovaj oglas izazvao je nezadovoljstvo i negodovanje građana koji su na društvenim mrežama oštro osudili ovakvo zapošljavanje, tvrdivši da se sigurno radi o "šteli i zapošljavanju podobnih kandidata".

foto: Profimedia

S obzirom na nelogične uslove koji se traže u navedenom konkursu kontaktirali smo Službu za zapošljavanje KS kako bismo provjerili o čemu se radi. Oni ipak, tvrde da se ne radi o "nameštenom" poslu.

- Proverili smo i utvrdili da se radi o nekoj greški, s obzirom na to da ovo nije oglas koji smo dobili od Gerontološkog centra Sarajevo. Moguće da je neki virus u sistemu ili slično. Nazvaćemo administratora stranice kako bismo utvrdili kako je došlo do ovoga, pa ćemo brzo ispraviti grešku - rekla je za glasnogovornica ove javne ustanove Marijana Ibišević.

Kurir.rs/Faktor.ba, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li ste primetili vrhunsku nepismenost gradskih vlasti?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track