Najnovije vesti

ŽELJA ĆE VAM SE ISPUNITI KADA TO NAJMANJE OČEKUJETE: Konačno je otkriveno zašto je uvek tako!
Foto: Profimedia

MISTERIJA REŠENA

ŽELJA ĆE VAM SE ISPUNITI KADA TO NAJMANJE OČEKUJETE: Konačno je otkriveno zašto je uvek tako!

Zanimljivosti

Vrlo je oslobađajuće iskustvo kad ste u mogućnosti živeti život sa stavom, bez očekivanja. Kada imate očekivanja, imate unapred stvorene ideje o tome kakve bi stvari trebale biti. Očekivanja stvaraju strah, jer mislite kako se ono što želite može i ne mora dogoditi.

Kada ste vezani za rezultat, možete očekivati da će se stvari dogoditi u određeno vreme na određeni način. Ali kada se to ne događa u očekivanom vremenu ili na očekivani način, dolazi do osećaja straha. Zato je bolje nemati očekivanja kada i kako će se manifestovati postavljena namera.

 

Strah, sumnja i briga su zadnje stvari koje želite doživeti u procesu manifestovanja želje. Zato je najbolji način za stvaranje onoga što želite – odvajanje. Delujte u skladu s onim što vam srce govori, ali ne sudite ispravnost svojih postupaka po rezultatima koje ste dobili. Dokle god su vaši postupci temeljeni na svrsi, ono što ste učinili je ono što ste trebali učiniti bez obzira na ishod. Kada je svemir u procesu postavljanja stvari za ostvarenje vaše namere, moglo bi se ponekad činiti kako nešto ne funkcioniše. Ali zapravo ne vidite celu sliku, jer ono što vidite je samo deo veće slike događaja gde sve zapravo funkcioniše onako kako treba.

 

foto: Profimedia

 

Očekivanje daje boju percepciji stvari. Ne vidite kako stvari zapravo funkcionišu kada očekujete da će se dogoditi na određeni način. Time se onemogućava prepoznavanje svega dobrog što nam dolazi i uzrokuje da ga odgurnemo misleći da je to zlo. Bez predrasuda koje ograničavaju vašu percepciju, vi ste u mogućnosti da prihvatite ono što vam dolazi kao deo rešenja i realizacije onoga što zaista želite u životu. Vi ste u mogućnosti primati i ne opirati se istini i ljubavi. Mnogo puta se osećamo obeshrabreni kada se stvari ne događaju onako kako želimo da se dogode. Možda čak i izgubimo nadu misleći kako nam nije suđeno pa čak i odustajemo jer mislimo da je uzaludno. No, mi ne shvatamo da smo u procesu i da će sve što dolazi proći i odustajemo u trenutku u kom smo najbliže ostvarenju više nego što smo ikad pre bili. Jedina nada koja vam je potrebna je očekivanje da se sve događa za dobro, a ne za zlo u vašem životu. Možete očekivati dobro bez obzira na ishod. Očekivati dobro znači verovati da je Bog dobar i da Bog nikada ne greši, to je razlog zašto nas nada nikada neće razočarati na kraju.

 

foto: Profimedia

 

Najbolji način življenja života je da živite kao malo dete, bez brige i očekivanja. Samo radite ono što vam donosi radost i izražavajte sebe bez straha u svakom trenutku. U potpunosti prihvatite sebe i ono što se događa bez osuda. Verujte da ste uvek vođeni i ne postoji ništa što će vas sprečiti da postignete sve što doista želite. Vi ste slobodni da u potpunosti živite u trenutku, bez brige za budućnost. Živite sa stavom bez očekivanja i doživećete više slobode nego što možete zamisliti. Neuspeh vas više ne može zaustaviti, jer on više ne postoji u vašoj percepciji. Možete nastaviti da radite ono u šta verujete samo zato što ne očekujete određeni ishod, već samo izražavate istinu koja je u vama. Vi ste u mogućnosti otpustiti sve negativno i ništa vas ne sprečava da idete u smeru ostvarenja vaših želja.

 

foto: Profimedia

 

Kad nemate nikakvih očekivanja, vi prepuštate ishod Gospodu. Uvek možete dobiti mnogo više kada nemate očekivanja, jer je Bog u stanju učiniti više od svega što možete i pomisliti. Ostavite ishod u Božjim rukama dok delujete u skladu ostvarenja vaše želje. Prepustite se procesu i znajte da dobre stvari dolaze k vama kad ih najmanje očekujete. U kontekstu bez očekivanja, što znači ne biti vezan za ishod, možete očekivati ono što želite da se dogodi, ali takođe treba očekivati da se bilo što može dogoditi. Stoga to je stanje neočekivanog očekivanja. Osoba treba imati opušteno i samouvereno očekivanje da će se njena želja ostvariti. Nemojte očekivati očekivani ishod, ali očekujte da će se vaša želja manifestovati.

 

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...