(VIDEO) PORODICU VEĆ 13 GODINA PROGANJA DUH: Malkoma smo prihvatili kao familiju, gostima uvek skuva čaj!
Foto: Printskrin Youtube

ČUDNA PRIČA IZ MANČESTERA

(VIDEO) PORODICU VEĆ 13 GODINA PROGANJA DUH: Malkoma smo prihvatili kao familiju, gostima uvek skuva čaj!

Zanimljivosti -

Karen Vejkfajld (52) iz Mančestera tvrdi da već 13 godina živi sa duhom Malkolmom. Iako ga se svi uglavnom boje, porodica je odlučila da ga prihvati, pa ga je čak potpisivala i na čestitkama.

Karen se sa svojim partnerom i ćerkom doselila u novu kuću, osetila je prisutnost misteriozne energije. U želji da sazna više o tome, posetila je nekoliko osoba koje tvrde da su u kontaktu s duhovima preminulih i sa njima navodno komuniciraju. Tim putem uspela je da sazna da se misteriozna energija zapravo zove Malkolm i da je preminuo 1858. godine, u dobi od 57 godina.

foto: Printskrin Youtube

Nakon 13 godina života, nereda koji je Malkolm ostavljao u vidu razbijenih porodičnih fotografija, lupanja vratima i kopiranje glasa Kareninog partnera, porodica je odlučila da ga prihvati pa čak i da ga potpisuje na raznim čestitkama.

"I dalje ne želim da budem sama sa njim u kući jer me je strah, ali uspela sam da ga prihvatim kao člana porodice", kaže Karen, i dodale kako Malkom voli da komunicira sa ljudima i gostima, te da čak i kuva čaj.

(Kurir.rs/Aura.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Duh ubijenog dečaka pojavio se na mestu ubistva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track