(VIDEO) DEVOJČICA JE VIDELA NJEGOVU BELU BRADU I CRVENU KOŠULJU: Pomislila je da je Deda Mraz, a njegova REAKCIJA oduševila je ceo svet!
Foto: profimedia

DIVAN GEST

(VIDEO) DEVOJČICA JE VIDELA NJEGOVU BELU BRADU I CRVENU KOŠULJU: Pomislila je da je Deda Mraz, a njegova REAKCIJA oduševila je ceo svet!

Zanimljivosti -

Trogodišnja devojčica Sofia dugo će pamtiti odlazak u prazničnu kupovinu sa roditeljima jer je prodavnici srela Deda Mraza koji joj je ulepšao dan.

Naime, devojčica je u radnji ugledala starijeg muškarca koji je bio slika i prilika Deda Mraza, a kada mu je prišla, on se potrudio da odglumi Deda Mraza samo za nju.

Iako nije nosio odeću Deda Mraza, bela brada i crvena košulja bile su dovoljne da devojčica poveruje da je to on.

foto: print skrin jutjub

"Deda Mraze", stidljivo je prišla devojčica, na šta je stariji čovjek šaljivo odgovorio "Zvali su me i gore". Sofia je uzbuđeno pokazivala Larku svoje nokte i poručila mu da ga u njenoj kući čekaju kolači kada bude došao da donese poklone. Celu scenu koju je priredila Sofia snimila je njena sestra, a kada je snimak stavila na društvene mreže, za kratko vreme pregledan je više miliona puta.

"Počastvovan sam što sam bio deo nečega u čemu su drugi uživali. Devojčica i ja smo samo razgovarali, ali mi je istopila srce", rekao je Lark.

(Kurir.rs/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track