ŽELITE PARE NA IGRAMA NA SREĆU? Obavezno nosite na sebi ovu boju kada ih uplaćujete! Detalji su bitni!
Foto: Zorana Jevtić

DOBRO ZAPAMTITE

ŽELITE PARE NA IGRAMA NA SREĆU? Obavezno nosite na sebi ovu boju kada ih uplaćujete! Detalji su bitni!

Zanimljivosti -

Ako želite da dobijete novac na igrama na sreću, vrlo je važno i šta obučete na dan kada uplaćujete svoje tikete.

Kako je već poznato, crvena boja privlači bogatstvo i obilje, a vrlo brzo neutralizuje negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom verovanju feng shuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje.

Zato loto listić ili srećku uvek držite u crvenom novčaniku, a kad dođe dan uplate, idite korak dalje i na sebi nosite nešto u istoj boji.

foto: Shuterstock

Ako listić ispunjavate između svoja četiri zida, potrudite se da dišu elementima koji prizivaju novac. Prema feng shui filozofiji, to su dekoracije u neizbežnoj crvenoj, ali i zelenoj i ljubičastoj boji koje jamče bogatstvo. Ipak, postoje izuzeci, pogotovo ako ne podnosite jednu od spomenutih boja.

foto: Profimedia

Njihova moć tad neće "upaliti" kao sredstvo za privlačenje novca u život. Feng shui se ne iskazuj samo u raspodeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kom provodite vreme.

Kinezi veruju da su posebno vredni novčići pronađeni na ulici, koje zatim treba staviti u (crveni) novčanik i čuvati ceo dan kako bi vas sreća pratila u stopu.

Njihov je običaj da srećne kovanice poklanjaju na venčanjima ili proslavi Nove godine.

Zadnja, ali ne i najmanje bitna stavka za privlačenje obilja je da se rešite starih stvari u domu kako bi nove mogle da zauzmu svoje mesto.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track