Najnovije vesti

NEĆE IM BITI LAKO: Ove horoskopske znake u februaru čeka ljubavni krah!
Foto: profimedia

SPREMITE SE

NEĆE IM BITI LAKO: Ove horoskopske znake u februaru čeka ljubavni krah!

Zanimljivosti

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bismo spoznali osećaj za gubitak i naučili da cenimo ono što imamo. U februaru će se neki od znakova Zodijaka najverovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvek fer i rezovi su potrebni. Ovo je problem s kojim se nosite još od detinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. U predstojećem mesecu ćete napokon definisati sve svoje emocije, i reći jasno i glasno šta mislite, rešićete se nepotrebnog stresa i krenuti sveže iz početka. Verovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako "to nije to" i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi.

Vreme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

foto: profimedia

Blizanci

Za sve Blizance stiže mesec promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se odreći svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da menjaju ceo svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali, imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi u skorijoj budućnosti. budućnosti.

Škorpija

Škorpije najčešće sami sebi slamaju srce, iako je mnogo lakše bol svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odvijati početkom februara izazvaće ljutnju i sipaće svoj uobičajeni otrov svuda oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćete na kraju najviše vi da patite.

Pozitivna strana vaše destrukcije je neverovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni. Oni vas puno toga nauče ako se postavite pametno. Okrenite svaku promenu u svoju korist i dočekajte proleće srećniji nego ikada pre.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 26.01.2018.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...