MAGIČNA DIJETA ZA CICIJE: Ovo je najjeftiniji način da brzo smršate
Foto: Shutterstock

Jeftin i jednostavan trik za mršavljenje

MAGIČNA DIJETA ZA CICIJE: Ovo je najjeftiniji način da brzo smršate

Zanimljivosti -

Ako ste se odlučili da smršate uz pomoć nekih od najpoznatijih dijeta, sigurno ste već shvatili da vam treba dosta novca da ispoštujete dijetalan a zdrav jelovnik! Međutim, nedavno je pronađen trik kako da lako smršate bez striktne dijete i trošenja novca na skupe namirnice, piše Lepa & srećna.

Ekonomisti Kristofer Pejn i Rob Barnet pronašli su super formulu za mršavljenje koja vas košta 0 dinara. Jedan je uz pomoć ove formule uspeo da smrša 45 kg za 18 meseci, dok je drugi za isto to vreme izgubio 75 kilograma. Trik je u tome da merite svoju težinu svakog dana i tako uradite jedan mali naučni eksperiment na svom telu.

Svakog jutra stanite na vagu i saznajte koliko ste dobili ili izgubili grama ili kilograma. Nakon što izmerite težinu prisetite se šta ste jeli prethodnog dana, a zatim redovno ponavljajte merenje i po rezultatu sami ćete primetiti koliko treba da jedete i koju hranu treba da izbacite iz jelovnika. Možda zvuči čudno, ali ovi ekonomisti su prezadovoljni rezultatom, a ništa vas ne košta da i vi probate ovu jeftinu i jednostavnu dijetu.

PROČITAJTE JOŠ:

NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE OD 4 SASTOJKA

OVO TREBA DA JEDE SVAKA ŽENA U MENOPAUZI PROTIV BOLESTI

KAKO ZAUSTAVITI NAPAD KAŠLJA

(Kurir.rs/Lepa & srećna/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track