RUŽIČASTI MESEC ZA SAM KRAJ APRILA: Spremite se - nositelj ženske sreće ISPUNJEN LJUBAVNJU stiže u noći između 29. i 30!
Foto: Profimedia

VREME JE ZA PROMENE

RUŽIČASTI MESEC ZA SAM KRAJ APRILA: Spremite se - nositelj ženske sreće ISPUNJEN LJUBAVNJU stiže u noći između 29. i 30!

Zanimljivosti -

Jedan od najčarobnijih u godini svakako je pun Mesec u aprilu, koji 2018. godine pada u noći između 29. i 30. On se takođe naziva i ružičasti Mesec, jer se smatra nositeljem ženske sreće te onim koji pokreće proljećnu energiju.

Vreme punog Meseca podstiče nas na promene, a kada je u znaku transformativne Škorpije, tada nas nadahnjuje da napravimo korenite promene u svojim životima. Škorpija predstavlja smrt, ponovno rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi. Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gde su potrebni.

Upravo zato pun Mesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životu pojedinca. Na kraju aprila moraćete da naučite kako da se suočite sa strahovima i teskobama u svom životu, kako biste iz određene situacije izašli snažniji nego ikada pre. Nemojte da se krijete, niti da prikrivate svoje prave emocije lažnim osmesima ili pozitivnošću.

Uoči punog Meseca osmotrite dobro kakve vam misli dolaze i šta osećate. Ovo bi trebalo da bude vreme dubokog ispitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u osamu i zaštitite se od sveta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem meseca. Pod svetlošću punog Meseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprečavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osetite tu spoznaju, bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Setite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj! Takođe, prisetite se da postoji mnogo lepote u procesu samotkrivanja. Energija punog Meseca u Škorpiji probudiće mnoge, dodirnuće tamo gde treba da budemo dodirnuti i podstaćiće na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas. Pun Mesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strelca, Blizanaca, Vodolije, Škorpije i Lava.

(Kurir.rs/Zadovoljna.hr/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track