Najnovije vesti

TRUDITE SE, ALI STALNO VAM FALI: Ovo je najlakši način da dobijete priliv NOVCA, samo se dobro skoncentrišite!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TRUDITE SE, ALI STALNO VAM FALI: Ovo je najlakši način da dobijete priliv NOVCA, samo se dobro skoncentrišite!

Zanimljivosti

Mnogi ljudi se danas suočavaju s finansijskim poteškoćama iako vredno rade, trude se, ali novca stalno nedostaje.

Poznata situacija? Možda je cela stvar u energetskom sektoru. Događa se da je protok, po kom teče energija novca nestabilan i periodično se blokira.

Za njegovo uspostavljanje preporučuje se da aradite posebne mudre - koje nose u sebi informaciju, sakralne geste i poze. U jogi se mudre najviše vezuju za vežbe disanja i meditaciju. U budizmu i hinduizmu koristile su se vekovima, a i sada imaju veliku popularnost. 

foto: Profimedia

Ova mudra obećava redovan protok energije i materijalnog blagostanja. Ali, to ne znači da će na vas naglo pasti novac s neba. Prihodi će pristizati ravnomerno, onoliko koliko je vama potrebno. Ne više, ne manje, nego toliko da osetite prosperitet i boljitak. 

Kako raditi mudru?

Stavite ruke ispred sebe, dlanovima prema gore. Spojite dlanove, spojite male prste. Sastavite palac, kažiprst i srednji prst na obe ruke.  Zatvorite oči. Opustite se i pazite na disanje: radite duboke uzdahe i izdahe. Koncentrišite se i zamislite da je na tački između obrva nagomilana energija. Uplovite u sigurnost u neiscrpnosti ovog energetskog izvora. Radite ovaj ritual dva puta dnevno po 2-3 minuta. Optimalno vreme je – jutro i veče. Ova mudra će odgovarati svima koji žele da poboljšaju svoju finansijsku situaciju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...