STIGAO JE DO 11. PITANJA, POTROŠIO SVE POMOĆI U  KVIZU: A onda iz prve dao odgovor i ispričao JEZIVU priču kako je izgubio NOGU i osvojio 125.000 funti! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Ko želi da postane milioner

STIGAO JE DO 11. PITANJA, POTROŠIO SVE POMOĆI U KVIZU: A onda iz prve dao odgovor i ispričao JEZIVU priču kako je izgubio NOGU i osvojio 125.000 funti! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Takmičar u kvizu "Ko želi da postane milioner" Geret Kendal šokirao je publiku, a i voditelja Džeremija Klarksona kada je odgovorio tačno na pitanje od 125.000 funti jer je na tom mestu izgubio nogu.

Garet je izgledao napeto dok je Džeremi čitao pitanje na kojem jezeru se nalazi dvorac Urquhart Castle.

Kada je voditelj pročitao pitanje, Geret se nasmejao kada je video četiri ponuđena odgovora - Loh Lomond, Loh Nes, Loh Brum i Loh Mari.

foto: Pritnscreen

On je odgovor znao iz prve.

"Znam to. Znam jer sam tamo izgubio nogu. Ne u zamku.

Izgubio sam nogu u Invernesu. Ako se sećam, tamo na jezeru, nalazi se mali ulaz u ruševine zamka. Reći ću Loh Nes. Moja žena će me ubiti ako izgubim ovaj novac. Moj konačni odgovor je Loh Nes", rekao je Geret.

Odgovor je bio tačan.

"Rezervirali smo turneju da idemo da ga vidimo i tog dana sam se srušio. Sećam se zamka. Prilično sam siguran da je to jedini zamak tamo", rekao je takmičar.

Kurir.rs/unilad.co.uk/foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track