SAMU SEBE PRETVORILA U BARBIKU, NA GRUDI DALA ČITAVO NASLEDSTVO: Neću da budem kao svi drugi, HOĆU DA BUDEM FEJK DOK NE UMREM (FOTO)
Foto: youtube screenshot

DOTERIVANJE VIŠE OD 1,000 EVRA MESEČNO

SAMU SEBE PRETVORILA U BARBIKU, NA GRUDI DALA ČITAVO NASLEDSTVO: Neću da budem kao svi drugi, HOĆU DA BUDEM FEJK DOK NE UMREM (FOTO)

Zanimljivosti -

Dvadesetdvogodišnja Džejd Lin želela je da izgleda kao Barbika, te je tu želju sebi i ostvarila. Samo grudi su je koštale skoro 8,000 evra i uradila ih je sa 19 godina, dok je održavanje ovakvog izgleda i stajlinga izlazi oko 1000 evra mesečno.

Ipak, ona ističe da zarađuje i više nego što joj treba i da je za savršeni izgled u stanju da sedi satima, pa i čitav dan.

"Osećam da sam rođena da se bavim ovim poslom", izjavila je ona za strane medije, objašnjavajući da joj obavljanje raznih stvari pred internet kamericom zaista godi i da je mnogo toga naučila.

"Dobijam novac po minutu. Neki muškarci su mi tražili da bušim balone, da pokazujem stopala", pričala je ona, koja ako naiđe na nešto što joj se ne dopada - bez razmišljanja koristi dugme "blok".

foto: youtube screenshot

Džejd ističe da je bila izuzetno nesigurna i nezadovoljna svojim prirodnim izgledom. Čak i kada neki negativni komentari stignu do nje, trudi se da ih ne čuje i da živi onako kako je uvek želela. U tome joj pomaže majka, koja joj je velika podrška i koja ne želi ni da je vidi kako se nervira.

"Ljudi moraju da shvate da mene ovo čini srećnom. Nikad ne bih nekoga olajavala zbog izbora koje pravi. I u suštini, komentari me ne zanimaju. Biću fejk dok ne umrem", izjavila je ponosno.

Dćejd ne propušta priliku da stavi okolini do znanja da sada obožava svoj izgled, jer se ističe, a to je bio njen cilj.

foto: youtube screenshot

(Kurir.rs/Ladbible.com/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA SE POJAVILA NA PLAŽI, A KADA SE OKRENULA NASTAO JE HAOS: Bikini se izgubio među njenim adutima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track