Najnovije vesti

OVAJ TEST ZALAZI U VAŠU PODSVEST: Izaberite najlepšeg leptira i otkrićete ono što niste znali o sebi!
Foto: Printscreen/Twitter

NA PRVI POGLED

OVAJ TEST ZALAZI U VAŠU PODSVEST: Izaberite najlepšeg leptira i otkrićete ono što niste znali o sebi!

Zanimljivosti

Ovo je jednostavan, ali neobičan test koji se temelji na podsvesti čoveka.

Birajući leptira koji se vam svideo na prvi pogled, vi nesvesno pokazujete crte svog karaktera.

Leptir 1

Vi ste otvorena osoba, imate poverenje u ljude. Okolini se sviđa komunikacija s vama, privlačite ih, poput izvora svetlosti. Za vas se, sa sigurnošću, može reći da ste skladna ličnost.

Leptir 2

Vi ste zanimljiva, snažna ličnost, koja se je u stanju predstaviti u lepom svetlu. Ali, problem je u tome da u dubini vaše duše nije sve tako lepo i krasno, kako može delovati spolja. Sumnje, brige i nesigurnost – vaši su česti suputnici. Ponekad znate biti grubi i okrutni.

Leptir 3

Vi ste naprasita i vrlo emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i kreativno, i svemu prilazite s umetničke tačke gledišta. Vaši postupci vrlo često iznenađuju okolinu. Nije uvek lako s vama naći zajednički jezik.

foto: Shutterstock

Leptir 4

Bojite se izraziti svoju ličnost. Više volite prećutati, nego iskazati svoje mišljenje, koje je vrlo često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir 5

Vi ste pomalo detinjasta osoba. Egocentrični, ranjivi, osetljivi. Iskreno verujete da se svet vrti oko vas. Uvek zahtevate pažnju okoline. Verovatno vam, duže vreme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osećate gospodarem svog života.

Leptir 6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni, i pasivni. Možete biti tužni i srećni, istovremeno. Uvek komunicirate samo s onima koji su vam zanimljivi. Događa se da se brinete za sitnice.

foto: Shutterstock

Leptir 7

Nemate poverenje u ljude, čak i one koje poznajete, ponašate se prema njima s oprezom. Osim toga, vrlo ste konfliktni. Često se ljudi drže podalje od vas.

Leptir 8

Vrlo ste društvena i komunikativna osoba. Uvek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je s vama lako, i vrlo prijatno.

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...