OVAJ TEST OTKRIVA ŽENSKI KARAKTER: Izaberite najlepši prsten i saznajte šta čuči u vama!
Foto: Printscreen/Twitter

ZAVIRITE U SVOJU LIČNOST

OVAJ TEST OTKRIVA ŽENSKI KARAKTER: Izaberite najlepši prsten i saznajte šta čuči u vama!

Zanimljivosti -

Ni za koga nije tajna da žene vole nakit, posebno prstenje. Pa, zašto onda ne saznati nešto novo o sebi, izabravši prsten.

Svaka žena ima jedinstven ukus. Po stilu nakita kojeg bira može se dosta reći o njenom karakteru i naravi. Odaberite sa slike prsten koji vam se najviše sviđa i saznajte nešto novo o sebi:

Prsten 1

Vi ste kraljica koja zna da ceni sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše prilične surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka, i istovremeno, iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu odoleti ovoj kombinaciji. Ako vam je neko, zaista, simpatičan, on će osetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se čovek ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.

foto: Shutterstock

Prsten 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nežna, draga osoba, sanjar. Imat će sreće onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce. Najlepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu lepotu. Volite maštati, i vaša mašta, na čudesan način, postaje stvarnost. Često sanjate ostvarive snove. Možete šarmirati bilo kog muškarca koji vam se sviđa. Znate da flertujete. Imate energije za dvoje.

Prsten 3

Ako ste odabrali ovu simpatičnu ukrasnu macu, znači vi ste kao mačka, živite istovremeno u dva sveta. Ispunjava vas laka i topla lepota. Vrlo ste jednostavna osoba, s vama je lepo komunicirati i imate puno prijatelja.

Nakon susreta s vama, oni osećaju emotivno izdizanje. Imate toplu energiju i velikodušno je delite. Zbog sve ove brige za dobrobit najbližih, često zanemarite sebe. Ne zaboravljajte da uživate u svim mogućnostima koje vam pruža život.

foto: Profimedia

Prsten 4

Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najverovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele da pričaju s vama. Pri tom, dopuštate bliskost samo s pojedincima. Imate potpuno poverenje samo u one s kojima ste bliski. Izdaju i preljubu nikad ne opraštate. Vaš život izaziva neverovatno zanimanje. Često ste objekt tračarenja, ali retko se to obazirete.

Prsten 5

Vi ste oličenje ljubavi. Najvažnija stvar u vašem životu je ljubav. Vi ste ushićeni svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše voljeno zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca. Porodična atmosfera i udobnost je vaš stil, posebno ako postoji onaj s kim to možete podeliti. Imate šarmantan osmeh i u stanju ste da pružite radost bliskim ljudima. Cenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cveće, šoljice, muzika…

foto: Profimedia

Prsten 6

Vi ste prava dama. Imate neverovatan ukus, znate da se predstavite u najboljem svetlu. Prijateljice vam se, vrlo često, obraćaju za savete vezane za lepotu. Mirni ste i pronicljivi. Vašem budnom pogledu neće promaći ni jedna skrivena tajna. Nikad ne otkrivate tuđe tajne. Po prirodi imate fine, lepe crte lica. Kod ljudi cenite pouzdanost i umne kvalitete. Kad se zaljubljujete - to je jako, i na duže staze.

Kurir.rs/Sahara.net, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track