STVORENI SU JEDNO ZA DRUGO: Ova 2 horoskopska znaka se toliko privlače da moraju završiti zajedno!
Foto: Profimedia

KAO MAGNET

STVORENI SU JEDNO ZA DRUGO: Ova 2 horoskopska znaka se toliko privlače da moraju završiti zajedno!

Zanimljivosti -

Određeni horoskopski znaci se privlače na prvi pogled, ali među ova dva zaista postoji magnetska privlačnost I erotika koja je prisutna u vazduhu. I svi je mogu primetiti.

Reč je o kombinaciji Škorpija - Bik.

Kada Bik i Škorpija otpočnu ljubavnu vezu, njihova veza je veoma intenzivna, a strast i hemija su toilko jaki da su vidljivi i običnom posmatraču. Oni su suprotni znaci zodijaka, što im daje posebnu, kompleksnu povezanost. Oni zajedno mogu da postignu jedinstvo, ali samo ako svaka strana uspe da izbalansira svoju snagu i slabosti.

Njihova seksualna privlačnost je fatalna. Bik i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog, ali pošto su njihovi karakteri toliko moćni, oni često plivaju između strastvene ljubavi i strastvenog neslaganja.

foto: Profimedia

Bik i Škorpija imaju duboke pobude i želje, a iako su dve suprotnosti, oni ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Škorpija teži za izazovom, a obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti.

Bik je dosta sebičniji i koncentrisan na sebe, a u ljubavnoj vezi značajno mesto mu zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti. Samim tim, Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika.

Problem može nastati samo ukoliko se svako od njih zadrto drži svog karaktera. Dok Bik ceni iskrenost i otvorenost, Škorpija voli da bude misteriozna.

foto: Profimedia

Kako bi uspela veza između ova dva znaka? Njihova moćna povezanost može da dostigne najviši nivo kada Škorpija shvati da Bik sa njim želi da bude na duže staze, a Škorpija obuzda svoju tajnovitu prirodu.

Kurir.rs/Super žena, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track