KOJI CVET VAM SE NAJVIŠE DOPADA? Izaberite i primite psihičku poruku samo za vas!
Foto: Printscreen/novipocetak

DUHOVNOST

KOJI CVET VAM SE NAJVIŠE DOPADA? Izaberite i primite psihičku poruku samo za vas!

Zanimljivosti -

Ovo je još jedan zanimljiv test. Izaberite cvet sa slike i primite svoju psihičku poruku da vidite šta vam život donosi.

Cvet 1

Ova ljubičasta ljubičica je ovde da vam prenese poruku da je vreme da očistite sve svoje strahove i sumnje koje zaustavljaju vaš duhovni razvoj. Međutim, morate se odvojiti od materijalnog sveta i okrutnosti savremenog načina života. Vi ćete biti prosvetljeni i vaš duh će biti jak, ali takođe morate biti strpljivi. Naći ćete svoju istinu, ali biće vam božanski isporučena. Vaši anđeli i vodiči bi vam trebali pomoći. Koristite intuitivnu veštinu, pa čak i svoju maštu, nećete požaliti.

Cvet 2

Prekrasan cvet tratinčice je ovde da vam kaže da ste tako teško radili i došlo je vreme za odmor! Morate se više usredotočiti na svoj život, na emocionalnu stranu i pustiti druge da uđu u vaš svet. Čak i ako imate porodicu, treba više pažnje da posvetite njima i pustite ih da budu najvažniji deo vašeg dana. Anđeli su uvek ovde, oni će vas zaštititi od svakog neuspeha, samo se opustite i uživate ​​u vožnji. To će osvežiti i vaše telo, um i duh. Ova promena učiniće vas učinkovitijim i kreativnijim u budućnosti.

foto: Printscreen/novipocetak

Cvet 3

U zadnje vreme je moguće da se brinete o nekim ljudima ili situacijama u vašem životu i kako će se oni pojaviti. Prekrasan suncokret je ovde da vas obavesti da uvek treba učiniti sve kako biste najpre videli nevinost u drugima i oprostili što je više moguće. Vrlo je moguće da čujete glasine ili primate tračeve koji su neutemeljeni ili jednostavno nisu istiniti. Zaista ste u ozbiljnoj situaciji, ali pazite da temeljite svoju odluku o čistim činjenicama i zatražite pomoć i jasnoću od vaših anđela. Istina je bolna i često neprijatna opasnost, ali morate shvatiti da nikada nećete požaliti da ste iskreni, kao i da zahtevate potpunu iskrenost od ljudi koji igraju važnu ulogu u vašem životu.

Cvet 4

Ovaj cvet je ovde da vas vodi. U poslednje vreme radite vrlo teško i vreme je da se odmorite. Čini se kao da svima treba vaša pomoć i pažnja sa svih strana u vašem životu, a počinje se gomilati i može vam biti neodoljivo. Ne treba vam odmor, vi ste osoba koja koristi svaki trenutak da se opusti i širi pozitivnu energiju, ali morate pronaći ravnotežu! Pokušajte da pronađete ravnotežu u svim stvarima i da promenite svoje obrasce. Vaša promena će vas učiniti sretnćnijim i ispunjenim – to je ono što nedostaje sve vreme! Nemojte gubiti vreme – menjanje je teško, ali imajte jak i pozitivan duh koji će vam pomoći da ostanete koncentrisani i odlučni da biste uspeli.

Kurir.rs/Novipocetak, Foto: Printscreen/Novipocetak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track