Najnovije vesti

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA JUN 2018: Evo kakvog ćete zdravlja biti ovog meseca, a zbog  NAGLIH promena raspoloženja poslušajte OVE ASTRO SAVETE
Foto: Shutterstock

evo šta vašem znaku astrolozi predviđaju na polju zdravlja!

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA JUN 2018: Evo kakvog ćete zdravlja biti ovog meseca, a zbog NAGLIH promena raspoloženja poslušajte OVE ASTRO SAVETE

Zanimljivosti

Mesečni horoskop za jun 2018. godine predviđa nagle promene raspoloženja i potrebu za detoksikacijom organizma, a evo šta vašem znaku astrolozi predviđaju na polju zdravlja!

OVAN

Mars, vladar Ovna, kreće se retrogradno od 27. juna do 27. avgusta što nije povoljno za vas. Mogli bi početi da sumnjate u vlastitu vrednost, a frustracija bi moglo biti zaista u tom periodu. Pripazite, jer ne bi bilo dobro ni za posao ni za privatne odnose da dopustite ljutnji da zavlada vama. Otvoreno govorite o svojim osećanjima i vežbajte redovno.

Savet: Budite optimistični, ali u novim vezama budite oprezni i kada se radi o pozajmicama!

BIK

Kroz prve dve dekade juna 2018. godine bićete aktivni i usmereni na uspon u karijeri. Sa lakoćom ćete sami sebe motivisati, ali može doći do nervoze, stresa, iscrpljenosti, fizički i psihički. Ne žurite! Stres može podstaći želju za slatkim, a preterivanje donosi zdravstvene poteškoće, posebno u zadnjoj dekadi meseca. Od 27. juna, kada Mars kreće retrogradno, pobrinite se više za svoje zdravlje, posebno ako postoje hronične poteškoće.

Savet: Sa Uranom koji je nedavno ušao u Bika, vreme je da se otvorite prema novim stvarima, promenama i eksperimentima, čak iako se vaša porodica ne slaže uvek sa vašim izborima.

foto: Profimedia

BLIZANCI

Zbrka u poslovnom životu i poteškoće od početka meseca mogu vas iscrpeti, psihički i fizički. Važno je da odvojite vreme za opuštanje i aktivnosti koje će pomoći da zaboravite na brige. Ugodite sebi, kupite sebi nešto što želite duže vreme. Nakon 27. juna kada Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, kreće retrogradnim hodom, morate više pažnje posvetiti svom zdravlju.

Savet: Realno gledajte na stvari i budite strpljivi sa sobom, posebno kada se radi o novčanim ciljevima! Izbegavajte bilo kakve poslove mimo zakona!

RAK

Neće biti lako ostati smiren, uz toliko puno rasprava i pregovora koji ne vode prema željenim rezultatima. Bilo bi dobro da nađete način na koji se možete opustiti bez uzimanja sredstava za opuštanje koja mogu izazvati zavisnost i štetni su za organizam (poput alkohola i slično). Budite oprezni pri konzumiranju neproverenih proizvoda. Najviše će vam koristiti ako odvojite vreme za svoje hobije.

Savet: Iako su materijalne potrebe velike, nemojte se upuštati u rizične dogovore!

DEVICA

Nakon 14. juna kada Venera ulazi u vašu 12. kuću, posvetite više pažnje ponovnom pronalasku unutrašnjeg mira. Za to vam može poslužiti masaža, meditacija, akupunktura i slično. Treba vam opuštanje i odmak od svakodnevnih briga. Inače će vas stres vezan za decu, ljubavni ili poslovni život posve iscrpeti do mere da uzrokuje nervozne ispade, melanholiju ili depresiju.

Savet: Nemojte u ovom periodu donositi važne odluke vezano za novac, posebno kada je reč o saradnjama i zajedničkim sredstvima!

foto: Profimedia

LAV

Stres i iscrpljenost čekaju vas iza ugla tokom juna 2018. godine. Kroz prve dve dekade trebali bi naći unutrašnji izvor energije kako bi održali ravnotežu. Nakon 21. juna , kada Sunce uđe u 12. kuću Lava, osetićete veću potrebu za snom i odmorom, za povlačenjem i želju da se posvetite privatnom životu. To je vreme kada se trebate opustiti i udaljiti od briga.

Savet: Budite oprezni u odnosima s drugima, privatno i poslovno i nemojte ni pokušati preuzeti dominantnu ulogu!

VAGA

Optimistični ste i puni energije, uprkos nekim zdravstvenim problemima koji se mogu pojaviti sredinom meseca. Bolovi povezani sa reumom ili nekim drugim starijim zdravstvenim problemima mogu vas naterati na odlazak kod doktora. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju i nemojte odlagati odlazak kod specijaliste.

Savet: Više pažnje posvetite potrebama članova porodice, ali istovremeno nemojte dopustiti da vas guše!

ŠKORPIJA

Moglo bi se reći da ste u vrhunskoj formi, ali do kraja meseca mogli bi se iscrpeti u pokušajima da ostvarite što bolje rezultate u profesionalnom životu. Nakon 27. juna 2018. godine kada Mars, vladar kuće zdravlja Škorpije, krene retrogradno mogli bi se prehladiti ili može doći do upalnih procesa ili se neki stari problemi mogu ponovno aktivirati.

Savet: Nemojte pokretati nove poslovne projekte, posebno u zadnjoj nedelji meseca i budite oprezni u saobraćaju!

STRELAC

Jupiter, vladar Strelca, i dalje je retrogradan, u vašoj 12. kući, kući izolacije i izlečenja. Duhovni put kojem težite zaista vam može pomoći. Ipak, pripazite i nemojte dopustiti da se zanesete nekakvom pričom šarlatana koji prodaje skupocene čudotvorne formule.

Savet: Nemojte slušati rodbinu, pogotovo kada je reč o novcu!

foto: Profimedia

JARAC

Niste u najboljoj formi zato što je Saturn, vladar Jarca, retrogradan. Trebaće vam više samokontrole. U odnosima sa drugima pokažite više tolerancije, jer se vrlo lako može dogoditi da uništite odnose koji su vam važni. Stare zdravstvene poteškoće nemojte zanemariti.

Savet: Kada se radi o zajedničkom ulaganju i poslovanju stvari shvatite ozbiljno, ali ne izazivajte sukobe! Budite smireni!

VODOLIJA

Tokom juna 2018. godine osećaćete veći umor i nećete imati puno strpljenja za traženje rešenja za ljubavne ili poslovne probleme koji će se pojavljivati. Vreme je da sami sa sobom raščistite neke stvari, da povučete crtu između prošlosti i sadašnjosti, donesete neke zaključke iz prethodnih iskustava i da sebi dopustite više odmora i opuštanja.

Savet: Odvojite novac za neplanirane troškove i razmislite da li vaša nekretnina pojede previše novca!

RIBE

U prvom delu meseca mogli bi osećati tugu i potištenost. Poželećete da izbegnete neke obaveze. Ti problemi neće se rešiti sami od sebe i mogli bi upasti u začarani krug; mogli bi biti pod stresom zato što niste rešili probleme, a niste ih rešili zato što ste pod stresom. U zadnjoj dekadi juna 2018. godine nemojte preterivati sa unosom hrane. Ako imate određenih zdravstvenih problema, nemojte odustati od analiza sve dok ne dobijete dijagnozu i tretman.

Savet: Nemojte dopustiti da sukobi dođu do vrhunca! Budite konstruktivni i miroljubivi!

foto: Profimedia

Kurir.rs/Sensa/Foto Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...