HOROSKOP OTKRIVA KOGA ĆE MLAD MESEC NAGRADITI: Ovaj znak očekuju slepa strast i veliki uspeh
Foto: Shutterstock

Čuvajte se opasnih impulsa Meseca

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ĆE MLAD MESEC NAGRADITI: Ovaj znak očekuju slepa strast i veliki uspeh

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - mlad Mesec donosi šansu za raskidanje sa prošlošću i novi početak, a evo koji znak će iskoristiti impulse Meseca za pozitivne promene u životu, piše Lovesensa.

Blizanci su danas odlučili da unesu zanimljive promene u ljubavni život. Osećate da ste partnera i sebe zarobili u zamci rutine, što može loše da utiče na romantičnu vezu. Vreme je da se pokrenete i napravite plan za aktivnosti koje još uvek niste radili zajedno, a to će definitivno osvežiti vašu vezu. Partner će biti oduševljen idejom za izlet, kratko putovanje ili časove plesa, a dok se zajedno zabavljate još više ćete potvrditi uzajamnu ljubav.

Romantičan gest jedne osobe danas će vas oboriti sa nogu. Sigurni ste da on nije prava ljubav na koju čekate ceo život, ali njegov šarm vas nikako ne ostavlja ravnodušnim. Pozovite ga na romantičnu večeru, napravite prvi korak, a ko zna, možda shvatite da grešite i da je vaš odnos nešto više od slepe strasti. Na poslu osećate da ste već dugo "zaglavljeni" na jednom mestu i da vaše sposobnosti nisu dovoljno iskorišćene. Međutim, mlad Mesec vas dovodi pred prekretnicu u karijeri i donosi nove mogućnosti a, pre nego što preduzmete bilo koji korak, razgovarajte sa nadređenima.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA PRIVUČETE LJUBAVNOG PARTNERA

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP OTKRIVA SUDBINU

MAGIČNA MELODIJA ZA LUČENJE HORMONA SREĆE

(Kurir.rs/Lovesensa - Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track