KUPILI SU STARU KUĆU I RENOVIRALI KUPATILO: Kada su  majstori skinuli stare pločice, na zida su našli PORUKU koja ih je ZAPANJILA, a onda su i oni morali da urade isto (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

IZNENAĐENJE

KUPILI SU STARU KUĆU I RENOVIRALI KUPATILO: Kada su majstori skinuli stare pločice, na zida su našli PORUKU koja ih je ZAPANJILA, a onda su i oni morali da urade isto (VIDEO)

Zanimljivosti -

Bračni par Aleks i Džesi Monej odlučili su da preurede kupatilo, a kada su ogolili zidove u kupatilu, na jednom delu zida nalazila se fotografija i poruka.

"Pozdrav! Mi smo Šinsekiji. Renovirali smo kupatilo u leto 1995. godine Ako ovo čitate, to znači da ponovo renovirate kupatilo. Šta smo pogrešili", piše u poruci uz fotografiju bračnog para koji je pre živeo u kući.

Uz njihovu fotografiju nalazi se i fotografija zeca. Objasnili su kako su zeca naučili da koristiti toalet i da je on takođe stanovao u njihovoj kući. Zvao se Kesi.

Džesi, nova vlasnica kuće, rekla je kako joj je poruka ulepšala dan, kao i da će ona i njen suprug takođe ostaviti poruku u slučaju da prodaju kuću

Kurir.rs/Foto Printscreen

Kurir.rs/CNN/Foto Printscreen/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track