MOŽETE DA IM ZNAČITE DO NEBA I NAZAD, ALI OVA 4 ZNAKA OBOŽAVAJU DA VARAJU: Želja za raznovrsnim seksualnim životom kod njih je JAČA OD SVEGA!
Foto: Profimedia

BUDITE OPREZNI

MOŽETE DA IM ZNAČITE DO NEBA I NAZAD, ALI OVA 4 ZNAKA OBOŽAVAJU DA VARAJU: Želja za raznovrsnim seksualnim životom kod njih je JAČA OD SVEGA!

Zanimljivosti -

Bili u vezi ili braku, nije ni važno. Ova četiri znaka ne propuštaju priliku da vide "šta ima u van njihovog dvorišta"! Kada osete da nisu u centru pažnje, umeju da pronađu nekoga kome će biti. Takođe, njihov seksualni nagon je izuzetno snažan, a protiv sebe ne mogu.

Škorpija

Škorpijama je seks veoma važan, a nagon za istim izuzetno snažan, te i ne čudi što veoma često varaju svoje partnere, posebno onda kada njihov odnos nije dovoljno strastven. Lepo lažu, prilično su manipulativni, te lako dolaze do onoga ko im je na pameti. S druge strane, preplavljeni emocijama umeju da budu verni svom partneru, ali do tog stanja dolaze uglavnom kada su i više nego zadovoljni seksualnim životom.

Vaga

Rođeni u ovom znaku ne vole rasprave, pa će pre da ih izbegnu po svaku cenu i pronađu sklad na nekom drugom mestu dok se "kod kuće" ne stiša čitava situacija. Oni generalno nisu skloni preljubi, koliko je koriste da b ise osećali bolje. Mnogo toga treba da prođete sa Vagom da bi ona bila toliko povređena da vas prevari i tako se vrati na noge. Ali opet, oprezno sa njima! Inače, imaju tendenciju da se često vraćaju bivšim ljubavima i pokušaju da poprave taj odnos.

Lav

Nema toga koji ne zna da Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ukoliko nije tako, oni će pronaći način da ipak bude. Njihov ego i samopouzdanje privlače mnoge, pa ako to onaj s kom je ne poštuje, Lav će jednostavno odlutati. Međutim, samo jedan tip Lava zahteva posebnu pažnju - onaj koji je toliko zaslepljen sobom da za druge i ne mari, te oseća odgovornost da se preda i učini život lepšim svima koji to požele, bio on u vezi ili ne.

Strelac

Strelčevi se rađaju prilično nemirnog duha, u stalnoj su potrazi za novim uzbuđenjima, avanturama... a kada su nesrećni u vezi, varaju bez razmišljanja o tome šta će biti sutra. U prevari su iskreni - uvek priznaju da su zauzeti, da nisu zadovoljni i zašto to baš tako čine. Onda kada nezadovoljtvo prođe, uglavnom se posvećuju stalnom partneru.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/The Earth Child/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track