HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE SE ODBRANITI OD LJUBAVNE NESREĆE: Ovaj znak čekaju veliki izazovi sudbine!
Foto: Shutterstock

Buran period

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE SE ODBRANITI OD LJUBAVNE NESREĆE: Ovaj znak čekaju veliki izazovi sudbine!

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - Jupeter je u kvadratu sa Merkurom, što donosi zbunjenost i nerazjašnjene situacije iz prošlosti, piše Lovesensa. Astrolozi predlažu da važne odluke i poslove ostavite za sutra, ali ovaj znak će uspeti da poboljša ljubavni život.

Dragi Ovnovi, magična Venera čisti vašu zonu ljubavi od negativne energije, problema i briga. Položaj Urana ponovo budi varnice u odnosu sa partnerom, a vi napokon optimističnije gledate na vašu zajedničku budućnost. Partner i vi često ne gledate svet istim očima, ali uz puno ljubavi uspećete da rešite problem različitosti, a poznato je da se suprotnosti uvek i zauvek privlače.

Merkur i Venera u znaku Lava otvaraju oči rođenima u znaku Ovna, jer srodna duša samo što se nije pojavila. Usamljene Ovnove očekuje zanimljiv susret, a moguće je da će se strasno zaljubiti u osobu koja je potpuno drugačija od njihove vizije idealnog partnera. Izađite iz kuće, družite se i zavodite, a ljubav na koju dugo čekate pokucaće iznenada na vaša vrata. Opozicija Sunca i Plutona i dva kvadrata u vašem znaku utiču na poslovni život svakog Ovna. Na poslu vas očekuje veliki pritisak i kolege će vam samo otežati posao. Pokušajte da izbegnete sukobe.

PROČITAJTE JOŠ:

PROVERITE DA LI JE VAŠA DUŠA OTROVANA

OPRA VINFRI - ČUDESNI SAVETI ZA USPEH

ZAŠTO SVAKO TREBA DA IMA SVOJ KAMEN SMARAGD

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track