DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA NA PETAK 13. OBELEŽIĆE NAREDNIH 6 MESECI: Evo koga čeka razvod, loš seks, koga selidba, A KOGA POKLON LJUBAVI
Foto: Profimedia

DRAMI NEMA KRAJA

DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA NA PETAK 13. OBELEŽIĆE NAREDNIH 6 MESECI: Evo koga čeka razvod, loš seks, koga selidba, A KOGA POKLON LJUBAVI

Zanimljivosti -

Na petak 13. u julu mesecu 2018. godine očekuje se delomično pomrčenje Sunca, a taj događaj obeležiće narednih 6 meseci! Naime, Sunce je u Raku suprotno Plutonu. Venera je, pak, podržana Uranom, a Jupiter je krenuo direktno. Zato, energija Raka ovih dana stavlja naglasak na emotivne i porodične drame, raspad sistema i moći, želju za prevlasti.

Često, uz izuzetke, ako su te planete "napadnute", postoji problem s muškom energijom. Ili je u pitanju bolest ili disfunkcionalna porodica, gubitak roditelja, obično očinske figure, problemi sa istim... Takođe, u pitanju može biti i nemogućnost održavanja trudnoće. Carski rez. Borba da se zadrži brak.

Najčešće, ovo je aspekt Edipovog kompleksa. Mešanja majke u emotivne odnose sina. Nesigurnost i potisnuta agresija muškaraca koja se ne vidi na prvi pogled. Za sve je to divan i krasan porodični čovek do trenutka dok se ne spozna istina. Ovo je slabost ratnika. Problem s izražavanjem seksualne moći. Devijacija istih. Problemi i operacije želuca, stomaka, grudi. Uvek postoji nešto što se manifestuje kao borba da se održi odnos, brak, zajedništvo!

Kako je eklipsa baš u znaku Raka, opozitna Plutonu, za očekivati je da narednih meseci, ali i dana, imamo sukobe moći unutar porodice. Borbe za položaj, razvodi, preseljenja, investiranja u nekretnine, započinjanje privatnih poslova, traženje svog karaktera i želje da se isti ispolji.

Pluton donosi korenite promene u sisteme naših vrednosti, u zajedništvo kao takvo. Traži da svako preuzme svoje funkcije u društvu, odnosima, da se stabilizuje. Da se promene i utemelje temelji. Da se otkrije jesmo li polovični ili celoviti u odnosima. Jesmo li predani ili prepušteni. Jer, nije sve što vrednujemo takođe i vredno. Neke poteškoće su tu da pokažu koliko možemo. I s kim!

Uticaj eklipse zavisi o horoskopu pojedinca. I neće svakom doneti isto. Zato je dobro poznavati svoje planete i pripremiti se na događaje. Eklipsa je najjača kada dodirne neku vašu planetu. A ova će se odvijati na 20 stepenu Raka. Emotivna ludila su na snazi. Bitno je da ste oboje na istoj strani!

foto: Profimedia

Venera u trigonu sa Saturnom

Venera je u trigonu sa Saturnom, zato bi bilo sjajno da razgovarate jedno s drugim, shvatite da će vaš partner katkad trebati da bude sam. Tu nastaje problem - ta potreba se možda neće pojaviti kod oboje u isto vreme. Katkad želite biti s njom, a ona želi biti sama. Tu se ništa ne može učiniti. Tada morate da je razumete i ostaviti samu. Katkad, vi želite da budete sami, a ona želi da bdue sa vama. Recite joj da se tu ništa ne može učiniti.

Treba stvoriti više razumevanja. To ljubavnicima nedostaje! Oni imaju dosta ljubavi, ali nemaju dovoljno razumevanja. Njihova ljubav umire upravo zbog nedostatka razumevanja. Sama, ljubav je veoma glupa. Tek s razumevanjem ljubav može dugo da poživi, može da ima uzvišen život – može da ima mnogo zajedničkih radosti, mnogo divnih trenutaka, velikih i pesničkih doživljaja.

Ljubav vam može pružiti samo kratak medeni mesec, to je sve. Samo razumevanje vam može pružiti duboku intimu! Nakon svakog medeneog meseca sledi depresija, ljutnja, razočaranje... Ako ne negujete razumevanje, neće vam pomoći nikakav medeni mesec. On će ličiti samo drogi. Zato pokušajte da stvorite više razumijevanja! I tada, jednog dana ako se rastanete, razumećete to, to će biti dar vaše uzajamne ljubavi.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Atma.hr/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track