Najnovije vesti

NEKE ŽELJE SE OSTVARUJU I NA PETAK 13: Izaberite laticu i izbegnite maler BILO KOJEG DANA NA LOŠEM GLASU!
Foto: Printscreenen Twitter

SKONCENTRIŠITE SE

NEKE ŽELJE SE OSTVARUJU I NA PETAK 13: Izaberite laticu i izbegnite maler BILO KOJEG DANA NA LOŠEM GLASU!

Zanimljivosti

Zamislite želju i izaberite laticu! U odnosu na to da li ste izabrali plavu, zelenu, ljubičastu, crvenu, narandžastu, žutu ili ružičastu, saznajte hoće li vam se ostvariti želja ili ne.

Plava latica

Vaša želja će se ispuniti! Ali, iz nekog razloga moraćete malo da sačekate. Ne brinite, dobro je vreme da se posvetite nekom hobiju za to vreme.

Zelena latica

Zaslužili ste da vam se ispuni želja. Uložili ste puno truda kako bi se to dogodilo i budite sigurni da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti. Ipak, malo ste iscrpljeni i ne možete da se radujete ostvarenju vaših snova. Iz tog razloga, odmorite se i vratite svoju snagu.

Ljubičasta latica

Želja će se ostvariti ako uložite malo više truda. Verujte, vredeće. Bićete nagrađeni za svoje zasluge i marljivost. Takođe, u skorijoj budućnosti očekujte vrlo povoljnu ponudu.

Crvena latica

Vaša će se želja ostvariti, ali na najneočekivaniji način. Ako želite da ubrzate stvari, zatražite pomoć od svoje voljene osobe ili prave prijateljice i tada će vaš san nadmašiti sva vaša očekivanja!

Narandžasta latica

Setite se "pazite šta želite". Vaša želja može da vam donese gomilu problema. Stavite svoj san na čekanje najmanje dva, tri meseca. Sada nije povoljno vreme. Svakako, ne brinite, imate srećan život i čeka vas još puno sreće.

Žuta latica

Ova latica leti daleko... Ako se vaša želja i ostvari, to neće biti uskoro. Inače, imate pravo na materijalnu naknadu za svoju marljivost! Očekujte priliv novca u bliskoj budućnosti dok čekate da se vaša želja ostvari.

Ružičasta latica

Vaša želja je veoma kompleksna. Živite brzim tempom i ne dajete priliku vašim željama da se realizuju. Morate da promenite svoju percepciju! Zauzmite ležerniji stav prema životu i onda će se sve vaše želje ostvariti. Učinite nešto lepo za sebe. Osetite radost trenutka. Vrlo brzo nakon toga će se i vaša želja ostvariti.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Moon-child.net/Foto: Printscreen Twitter)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...