Najnovije vesti

HOROSKOP PREDVIĐA KO ĆE POBEDITI MRAČNU ENERGIJU: ovaj znak će dobiti mnogo ako bude rizikovao
Foto: Shutterstock

Čudesan plan sudbine

HOROSKOP PREDVIĐA KO ĆE POBEDITI MRAČNU ENERGIJU: ovaj znak će dobiti mnogo ako bude rizikovao

Zanimljivosti

Dnevni horoskop - opozicija Meseca u znaku Škorpije i Urana u znaku Bika ukazuje na pojačanu erotsku energiju, potrebu za ljubavnom čarolijom i olujom strasti, piše Lovesensa.

 

Dragi Blizanci, već danas loša energija nestaje iz vaše zone ljubavi! Partner vas ponovo gleda zaljubljeno i tačno zna šta treba da uradi za vašu sreću. Moguće je da vas očekuje divno romantično iznenađenje, a ukoliko izbegavate teme iz prošlosti, vaš odnos će se stalno razvijati u pravom smeru.

 

Planeta ljubavi Venera šalje varnice usamljenim Blizancima, pa će mnogi poželeti da pronađu ljubav koja je večna, iskrena i čista. Uživajte u onome što vam život trenutno nudi i nemojte da se opterećujete ako se savršen partner još uvek nije pojavio u vašem životu. Srodna duša će pokucati na vaša vrata kad se najmanje budete nadali. Mnogi Blizanci će danas doneti odluku o drastičnoj promeni posla, dok neki pripadnici ovog znaka imaju manjak motivacije i ne žele da se zagledaju u budućnost. Ako budete rizikovali, dobićete više!

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

OVO URADITE U KUĆI DANAS - FENG ŠUI RITUAL ZA VIŠE NOVCA


LJUBAVNI HOROSKOP


KINESKI HOROSKOP - EVO KOJI ZNAK U AVGUSTU MORA DA BUDE VRLO OPREZAN

 

 

Kurir.rs/Lovesensa/Foto:Shutterstock

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...