HOROSKOP - UNIVERZUM UPOZORAVA NA NEŠTO VAŽNO: Evo šta danas treba da uradite za ostvarenje ciljeva
Foto: Shutterstock

Astro opasnih tajni

HOROSKOP - UNIVERZUM UPOZORAVA NA NEŠTO VAŽNO: Evo šta danas treba da uradite za ostvarenje ciljeva

Zanimljivosti -

Trigon Meseca u Jarcu sa Uranom u Biku donosi ambicije i velike planove, pa ćete od danas početi da istražujete nove životne puteve, piše Lovesensa.

Očekuje vas period uspeha i dobrih odluka, ali morate proći kroz izazovan period promena...

Drage Vage, planete vam na ljubavnom planu daruju sigurnost. Sa partnerom donosite važne odluke po pitanju finansija i zajedničkog života, a to što se dobro slažete čini odličan temelj savršene ljubavne veze. Ovo je dan harmonične ljubavi koji će učiniti da vaša veza još više napreduje. Uskoro vas očekuju razgovori o preseljenju, venčanju, pa možda čak i o osnivanju porodice. Srećno!

Usamljene Vage napokon izlaze iz zamka usamljenosti u kojem su već dugo maštali o srećnoj ljubavi. Susret sa jednim strancem uveriće vas da prava ljubav zaista postoji. Na polju karijere neće sve biti tako blistavo, ali sitauacija nije uopšte toliko strašna koliko vama trenutno izgleda. Nećete imati energije da se suočite sa svim problemima i zadacima, ali sutra je novi dan. Ovo je samo znak Univerzuma da što pre treba da se aktivirate ako želite da ostvarite velike ciljeve.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI URAN U BIKU DO 2026. GODINE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DANAS

KAKO DA SMANJITE STRES U MENOPAUZI

(Kurir.rs/Lovesensa - Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track