Najnovije vesti

NIKAKO VAM NE IDE I KAO DA VAS JE NEŠTO OMADŽIJALO: Sigurno u kući držite ova 3 JEZIVA predmeta! BACITE IH ODMAH!
Foto: Profimedia

Privlače negativnu energiju

NIKAKO VAM NE IDE I KAO DA VAS JE NEŠTO OMADŽIJALO: Sigurno u kući držite ova 3 JEZIVA predmeta! BACITE IH ODMAH!

Zanimljivosti

Prema drevnoj kineskoj veštini življenja i uređenja prostora, poznatoj kao feng šui, određeni predmeti u našem domu prizivaju negativnu energiju i blokiraju onu pozitivnu. U nastavku saznajte koje su to stvari.

1. Uvelo cveće

S obzirom na to da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvele biljke prema feng šui verovanjima treba odmah izbaciti iz kuće. Staro i uvelo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kom smeru. Zato se rešite starog buketića i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

foto: Profimedia

2. Pocepani/polomljeni nefunkcionalni predmeti

Slomljeni i nefunkcionalni predmeti vremenom se na negativan način manifestiraju u vašem životu. Puno je bolje prostor ostaviti praznim nego u domu držati pocepane stvari koje ne služe ničemu.

foto: Profimedia

3. Neželjeni pokloni

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi od nas su sigurnom barem jednom u životu primili poklone koje nisu želeli. Iako možete da cenite gest, čuvanje neželjenog predmeta utiče na naš mir i sreću. Feng šui stručnjaci smatraju da bi takve poklone trebalo da doniramo ili ih sklonimo iz svog životnog prostora.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Fot Profomedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...