Najnovije vesti

NEVEROVATNE ČINJENICE O OSOBAMA ROĐENIM U SEPTEMBRU: Sjajne su u krevetu, obožavaju hranu, a ovaj detalj će vas oduševiti!
Foto: Profimedia

KADA STE VI ROĐENI?

NEVEROVATNE ČINJENICE O OSOBAMA ROĐENIM U SEPTEMBRU: Sjajne su u krevetu, obožavaju hranu, a ovaj detalj će vas oduševiti!

Zanimljivosti

Osobe rođene u septembru su zaista posebne i poseduju brojne karakteristike zbog kojih su sjajne u vezi, ljubavi i prijateljstvu.

A tu je i jedna potpuno fascinantna stvar koja se odnosi samo na one rođene u ovom mesecu.

Izuzetno su ljubazne

Čak i kada čujete "ne" od njih, učiniće to na najljubazniji mogući način. Osobe rođene u septembru svesne su da ljude ne treba povređivati njihovim malim odbacivanjima. Sa druge strane, odlične su u ubeđivanju ljudi i teško ih je odbiti. Zato su ove osobe odlični advokati i profesori.

Žive blizu istine

Ove osobe nisu sačinjene od snova, već čvrsto veruju u realnost i vrlo lako izlaze na kraj sa svakom situacijom, pa i onom najtežom. Nemaju problema da razluče dobro od lošeg jer su oduvek imali jaku percepciju toga što je ispravno.

Osobe rođene u septembru uvek brzo reaguju i govore samo istinu.

foto: Profimedia

Ljubav teče iz njihovih srca

Imaju oko za lepotu i uvek ih privlače sve predivne stvari. Zato su veoma senzualne i romantične osobe. Pomalo su anksiozne i umeju puno da brinu. Osobe rođene u septembru imaju naviku da previše trazmišljaju o određenim stvarima i zbog toga često brinu kada se pojavi neki problem.

Žele da se stvari rade na njihov način

Za njih uvek postoji samo jedan način. Perfekcionisti su i bez obzira na to činme se bave, svoj posao obavljaju svim srcem.

Odlični su ljubavnici

U pitanju su seksi osobe koje jako dobro znaju kako da zadovolje partnera. Mada, potrebno je malo vremena da u potpunosti razumete način na koji iskazuju ljubav.

foto: Profimedia

U svemu traže entuzijazam

Ponekada je jako teško pratiti ljude rođene u sepmtebru jer u svemu uvek traže neku novu avanturu. Zato im je potrebna energija iz okruženja kako bi im duh ostao aktivan.

Vole sve što je na tanjiru

"Hrana je kralj" i to je moto za koji žive. Nisu previše izbirljive kada je hrana u pitanju - samo im poslužite nešto sveže i toplo i odmah će to pojesti.

Izvlače najbolje iz veze

Osobe rođene u septembru odlično izlaze na kraj sa vezama i dopunjuju partnera na svaki način. Znaju kako da izbalansiraju svaki aspekt veze, bilo da je u pitanju romantika, zabava ili seks. Zbog toga im je jako teško da budu sami i potrebna im je druga polovina.

foto: Profimedia

Istraživači sa Toronto univerziteta poredili su dve grupe dece kako bi došli do prilično zanimljivog podatak. Oni su posmatrali decu rođenu u avgustu i decu rođenu u septembru i otkrili da su deca rođena kasnije u godini inteligentnija i ostvaruju bolje rezultate kada su matematika i čitanje u pitanju. Pritom, istraživanje Univerziteta Čikago došlo je do gotovo neverovatnog otkrića.

Sudeći po rezultatima njihovog istraživanja, osobe rođene u septembru i novembru imaju znatno veće šanse da napune 100 godina.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...