IZABERITE JEDNU KRISTALNU KUGLU: Poruka koju ćete dobiti promeniće vam ŽIVOT iz korena
Foto: Pritnscreen

Energija svemira

IZABERITE JEDNU KRISTALNU KUGLU: Poruka koju ćete dobiti promeniće vam ŽIVOT iz korena

Zanimljivosti -

Svako je osetio posledice intenzivne energije ovih dana, a s tim energetskim uticajima možete primetiti da ste osetljivi. Uz sve to, korisno je da se obratite duhu za malo vodstva.

Ako ste znatiželjni i želite saznati duhovnu poruku koja se odnosi na ovaj period, odaberite jednu kristalnu kuglu.

Ako ste odabrali ružičastu kristalnu kuglu: Stvari se brzo kreću i vreme je da postavite neke nove ciljeve i namere! Život se brzo kreće i čini se da stvari napokon dobijaju zamah - savršeno je vreme da postavite neke nove ciljeve za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite da radite na sebi iznutra i razradite ono za čim vaše srce zaistinu žudi. Zapišite stvari koje vas čine srećnima i onda im se posvetite! Dok rezultati možda neće biti trenutačni, razmišljajte o vašim mislima kao o bumerangu kojeg bacate ravno u nebo. Dok čekate da vam se vrati, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namera. Poruka iz svemira je da sada jasno definisala vaše namere jer će vam želje biti ostvarene!

Ako ste odabrali tirkiznu kristalnu kuglu: Vreme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavili u onom šta je bilo, umesto da se usredsredite na ono što je sada. Iako je važno tugovati i dopustiti sebi da se iscelite, nema nikakve koristi od ponovnog prepričavanja iste stare priče. Ostavite prošlost tamo gde jest i mislite na ono šta je sada. Vi ste pozvani da uzmete sadašnji trenutak u svoje ruke i učinite šta možete. Imate moć u vašim rukama da promenite budućnost, a jedini način na koji to možete da učinite jeste da promenite vašu svest i usredsredite se na sadašnji trenutak.

Da biste se oslobodili prošlosti, pokušajte je zapisati ili se poverite prijatelju, dopustite sebi jednu poslednju priliku da ponovno probavite stare emocije i otpustite ih. Nećete moći krenuti naprijed sve dok to ne učinite.

Ako ste odabrali ljubičastu kristalnu kuglu: Granice nisu loša stvar ako su konstruisane svesno i vođene namerom. Vreme je da postavite neke od ovih granica! Ako imate jasne granice, dajete životu strukturu i smernice na koje se treba da usredsrediti upravo sada.

Preuzmite odgovornosti za stvari koje ne nameravaju prestati da troše vaše vreme i energiju među ljudima i situacijama koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vreme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće, kao što i zvuči, ali to će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe je savršeno vreme za čišćenje kuće radi smanjenja nereda.

Ako ste odabrali zelenu kristalnu kuglu: Vreme je za povezivanje. Vreme je da se povežete sa osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste deo velike mreže svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar - biljka, životinja ili nešto drugo povezano s većom silom. Možete je osetiti, ponekad je čak možete i videti, ali sada je vreme da to upotrebite u praksi. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, prave veze. Započnite sa sobom, a zatim istražujte prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima. Ako imate probleme s vezama ili probleme na poslu, velike su šanse da sve što treba da učinite je da se povežete. Pokušajte da vidite stvari sa svoje tačke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svest i pitajte kako se mogu povezati s tom situacijom za svačije najviše i najbolje dobro?

foto: Pritnscreen

Atma.hr/Spirtual posts

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track