Najnovije vesti

JAVILA SE VRAČARA I DALA UPUTSTVO SNAJKI KAKO DA SKINE CRNU MAGIJU KOJU JOJ JE BACILA SVEKRVA: Umij se svetom vodom, izgovori OVE REČI, a onda vodu prospi na ružu! RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI
Foto: Shutterstock

HAOS

JAVILA SE VRAČARA I DALA UPUTSTVO SNAJKI KAKO DA SKINE CRNU MAGIJU KOJU JOJ JE BACILA SVEKRVA: Umij se svetom vodom, izgovori OVE REČI, a onda vodu prospi na ružu! RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI

Zanimljivosti

Problem između svekrve i snaja traje vekovima, otkako je sveta i veka, a da su odnosi između njih toliko poremeđene govori i podatak da je Vuk Stefanović Karadžić koji je u Prvom srpskom rečniku u opisu reči svekrva piše "zla žena". 

Danima se našoj redakciji javljaju povređene snaje sa šokantnim ispovestima kako ih svekrve šikaniraju i bacaju magiju da bi ostavlile njihove sinove, a ni svekrve ne ćute pa za sve okrivljuju snaje. 

U jednom mejli, 38-godišnja Zlata, rodom iz Kruševca, do detalja opisala dugogodišnju borbu sa crnom magijom koju joj je navodno bacala svekrva u nameri da uništi brak sa njenim sinom jedincem. Zlata priča da se na svojoj koži uverila u težak teret zlih misli svojih bližnjih. Ona je, naime, kako je napisala u ispovesti, pronašla gaće iscepane i ižvrljane nekim čudnim znacima, slovima i brojevima. 

Posle njene ispovesti čitateljka je Zlati poslala savet kako da se reši crne magije. U komentaru, koji je potpisan  

"Uzmi svete vode i prekrsti se, uz reci Isuse Hriste pomiluj me grešnu. Svetom vodom se umiješ, uz reči kako došlo tako otišlo, okupaj se svetom vodom u lavoru da voda ostane. A tu vodu prospeš na ružu, najbolje na ružu gde sigurno niko neće nagaziti. Nema pomoći od veačara. verujte mi, nema. Ništa vam niko ne može, u veri je spas", napisala je u komentaru.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Shutterstock 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...