HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR POMAŽE DA OSTVARI SNOVE: Ovaj znak kroz život prati svetla energija
Foto: Shutterstock

Astro za ljubav, sreću i snove

HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR POMAŽE DA OSTVARI SNOVE: Ovaj znak kroz život prati svetla energija

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - Mesec u Devici u trigonu je sa Uranom u Biku i daje visoke energetke vibracije, ideje i velike ambicije, piše Lovesensa.

Pred vama će se danas otvoriti mnogi putevi, a evo koji znak će privući najviše sreće...

Drage Škorpije, vrlo ste zadovoljni svojom vezom i napokon možete da se opustite i uživate zajedno. Vreme je da začarate svoju ljubav magičnim prahom romantike, pobegnete od rutine i zabroravite na sve brige. Svaki znak pažnje doneće bliskost sa partnerom, a ukoliko otvorite srce i pokažete iskrena osećanja, donećete u vaš odnos svetlu energiju.

Usamljene Škorpije maštaju o novoj ljubavi, avanturama i romantičnim danima. Možda mislite da više nemate toliko sreće i šarma kao nekada, ali varate se. Danas iskoristite dan za uživanje i izađite iz kuće. Moguće je da ćete na jednom zanimljivom mestu upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti magičan kontakt. Vreme je za novu ljubav, a možda će vam baš ovaj susret doneti veliku radost u budućnosti. Ako želite da promenite posao, pravite male korake, jer vas ishitrene odluke i žurba nigde neće odvesti. Tražite savet od profesionalaca, a vaši kvaliteti su u ovom periodu povećani, a to će doneti šansu za uspeh na novom radnom mestu.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

DA LI POSTOJI ŽIVOT NAKON SMRTI - ISKUSTVA OVIH LJUDI ĆE VAS ŠOKIRATI

OVO TREBA DA URADITE AKO ŽELITE DA PRIVUČETE ENERGIJU NOVCA

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track