ZA 2 DANA STIŽE MLADI ZAVODNIK U ZNAKU ŠKORPIJE: Zaljubićete se u veštu i ZAUZETU OSOBU kojoj nećete moći da kažete NE!
Foto: Profimedia

NAGLE PROMENE

ZA 2 DANA STIŽE MLADI ZAVODNIK U ZNAKU ŠKORPIJE: Zaljubićete se u veštu i ZAUZETU OSOBU kojoj nećete moći da kažete NE!

Zanimljivosti -

U sredu 7. novembra u 17 sati i 2 minuta očekuje nas mlad Mesec u znaku Škorpije.

Kao što je već poznato, tamo gde je Škorpija - tamo je i neka vrsta kontrole, tame, sene, transformacije, ali i seksualnosti i opuštanja. Mlad Mesec u ovom znaku ima simboliku regeneracije i dubinske emocionalne promene. Međutim, da bi to bilo moguće, događaji će nas primorati da posegnemo u tamne kutke sopstvenog emocionalnog bića te otkrijemo ono što se krije ispod površine, a podstiče nas da se ponašamo na način koji nam šteti ili nam onemogućava da ostvarimo svoje želje i potrebe.

Imajte zato u vidu da su otpuštanja zapravo kao usmrćivanja onoga što nas udaljava od sebe i boljeg života. Mnogi su skloni mišljenju da su drugi krivi za ono što im se dešava, odnosno da im drugi kradu sreću. Ipak, uvek je reč o nama koji učestvujemo u tom procesu mnogo više nego što mislimo i što smo sami sebi voljni da priznamo. Mi smo ti koji dajemo odobrenje, biramo, dopuštamo, ali i trpimo, ćutimo i podnosimo. Izbor uvek postoji i, iako je teško, nekad je zaista neophodno reći "ne"!

S druge strane, kako bi se oporavili i krenuli dalje od boli i razočaranja, neophodno je oprostiti. Prvo sebi, a zatim i osobi koja nam je nanela bol. Tako usmrćujemo ono što nas drži u mestu. Oproštaj nije jednostavan. Da bi mogli da ga osetimo kako treba, moramo u srcu da razumemo šta se desilo, a zatim to i prihvatimo.

foto: Profimedia

Pokušajte određeni događaj da učinite prihvatljivim. Sigurno vam je ukazao na nešto bitno u vama i vašem životu što sada možete da promenite kako se ubuduće ne bi ponavljale iste stvari. Naime, isceljenje srca tema je koja se provlači s ovom retrogradnom Venerom još od 5. oktobra i potrajaće do 16. novembra. Ovaj mlad Mesec nam to omogućava! Otkriće nam neotkriveno, pokazati prstom u emocionalne pukotine u nama koje vremenom možemo isceliti.

No, ovaj Mesec ima i nešto površnije značenje. On je simbol požude i strasti. Žudnje za zabranjenim ili nedostupnim, pa nas podstiče na osvajanje, uprkos svemu. Možda vam se svidi zauzeta osoba, a nagon će biti toliko intenzivan da nećete moći da kažete "ne"! Možda odlučite da prekoračite neke svoje granice, a sve zbog želje da osetite tu strast koja treperi oko vas.

Zavodljiv je ovaj mlad Mesec! Tamo gde Neptun uplete svoje magične prste ne možemo očekivati ništa manje od hipnoze, svojevrsnog emocionalnog transa koji oduzima sposobnost racionalnog prosuđivanja. Zavodnici dolaze na svoje, a željni ljubavi i pažnje lako padaju na lepe reči i romantična obećanja. Čežnja za sedinjenjem i spajanjem može dovesti do gubitka osećaja za realnost.

Intuicija je naglašena, osećaćete i predosežati, a pitanje je samo hoćete li poslušati taj unutrašnji glas. Kreativnost je na odličnom nivou, pa je ovo dobro razdoblje za umetnike, kao i one koji traže kreativna rešenja.

Možda osetimo potrebu da spasimo nekoga, no, zapitajmo se da li je to moguće? Spasti onoga ko se svojom voljom utapa moru u vlastitih problemima, uzaludan je čin. Možemo da pokušamo da pokažemo, usmerimo, ukažemo na izlaz, ali nemojte nikoga nositi na svojim leđima. Ostaćete bez energije, a možda i razočarani.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Julijanaoremovic.com/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track