Najnovije vesti

DOBRO POGLEDAJTE I NE RAZMIŠLJAJTE PREDUGO! Izaberite SRCE koje vas najviše PRIVLAČI! Ono će vam otkriti ŠTA VAS ČEKA U DECEMBRU!
Foto: Profimedia

SVE JE U ZNAKOVIMA

DOBRO POGLEDAJTE I NE RAZMIŠLJAJTE PREDUGO! Izaberite SRCE koje vas najviše PRIVLAČI! Ono će vam otkriti ŠTA VAS ČEKA U DECEMBRU!

Zanimljivosti

Zanima vas šta vam sprema decembar? Evo jednog od mogućih načina da saznate, ili se makar malo zabavite.

Sve što treba da uradite je da se zapitate "Šta mogu da očekujem od meseca koji sledi?" a onda izaberete srce koje vam je najviše privuklo pažnju. Ne razmišljajte previše, već se odlučite za prvo koje vam je privuklo pogled.

foto: Profimedia

PLAVO SRCE U decembru ćete morati da se fokurisate na disciplinu i spremite se za to da će se u vašem bližem okruženju naći osoba kojoj je neophodna vaša pomoć. Uz to, morali biste da razmislite i o načinima kojima ćete osigurati sopstvenu stabilnost. Napravite plan od 10 ili makar 5 godina, i to realan i preuredite životne ciljeve i aktivnosti kako biste ga ostvarili.

foto: Profimedia

CRVENO SRCE Preopteretili ste se na svim poljima i nametnuli sebi obaveze koje ne znate kako da ispunite. Ovo je vreme da usporite kako biste u novu godinu ušli sa dovoljno snage da krenete ispočetka, ovog puta pametnije. Usporite tempo koji ste sami sebi nametnuli, i malo se izolujte pred predstojeće praznike, videćete da će vam prijati.

foto: Profimedia

ZELENO SRCE

Da li ste sigurni da živite najbolje što možete? Da li ste sigurni da ste ispunili sve svoje potencijale i da dajete sve od sebe? Vrlo je verovatno moguće da postoji jedna (ili više) oblasti koje prosto odrađujete. Sada je vreme da krenete punom parom i na svakom polju date sve od sebe. Za par godina zahvaljivaćete se sebi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Srbijadanas/Foto Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...