ZABORAVITE NA BOGATE BAHATE TINEJDŽRE, STIŽU BEBE MILIJARDERA: Valentina ima 2 godine, ali njoj je Deda Mraz stigao HELIKOPTEROM i doneo PLAVI DIJAMANT od 100.000 £, zlatni SAT, BICIKL... (VIDEO)
Foto: Printscreen

BAHAĆENJE

ZABORAVITE NA BOGATE BAHATE TINEJDŽRE, STIŽU BEBE MILIJARDERA: Valentina ima 2 godine, ali njoj je Deda Mraz stigao HELIKOPTEROM i doneo PLAVI DIJAMANT od 100.000 £, zlatni SAT, BICIKL... (VIDEO)

Zanimljivosti -

Roditelji milijarderi često se za praznike nađu u "velikom problemu", jer, šta pokloniti detetu ako već poseduje najkvalitetnije, najskulje i najbolje igračke i gardarobu. Njima nije problem da izdvoje ogromne svote novca da obraduju svoje najmilije kada dođu Nova godina i Božić, tako da tih dana gledaju da njihovi pokloni budu što glamurozniji i ekstrevagantniji.

foto: Pritnscreen

U emisiji "Bebe milijardera za Božić" koja se emituje na televiziji Kanal 5 u toku božićne večeri, jedna dvogodišnja devojčica je od svojih roditelja dobila privezk vredan 100.000 funti koji u sebi sadrži retki plavi dijamant, a kao deo poklona, ona je dobila i tematsku zabavu u duhu zime, za koju su njeni roditelji izdvojili tričavih 15.000 funti.

Druga devojčica je dobila prsten vredan 40.000 funti, koji je urađen u kombinaciji roze zlata, dijamanta i retkih bisera roze boje.

foto: Pritnscreen

Proslava Božića u domu Valentine stare 20 meseci, koštala je njenu porodicu blizu 200.000 funti, a kako je rekla njena majka, nisu žalili novac da bi njihova ljubimica uživala ko princeza. Oni su svoju porodičnu vilu pretvorili u pravi ledeni zamak, dok je Deda Mraz poklone doneo helikopterom. Za potrebe organizovanja oni su angažovali i profesionalnog organizatora zabava, čiji cena je za obične smrtnike pravo malo bogatstvo, čak 15.000 funti.

Roditelji trojice dečaka, Huga starog 5 godina i blizanaca Alberta i Ruperta koji imaju 4 godine, odlučili su da svijim momcima naprave pravu prazničnu zabavu za pamćenje. Naime, gazda fudbalskog kluba Mejnsfild i njegova supruga, potrošili su skoro 60.000 funti na preuređenje svoje vile u ogromnu baštu božićnih jelki i božićnih puzavica i venaca.

foto: Pritnscreen

Dekorativni tim koji je radio na preuređenju vile, potrošo je oko 24 metara grana jelke, oko 240 metara ukrasnih traka, kao i oko 1000 ukrasa za jelku. Na ulazu u kuću su postavili dve figure čuvara, dok oko 50.000sijalica osvetljava kuću kada padne noć. Međutim ovo nije bio kraj iznenađenjima, pošto su im poklone doneli vilenjaci i Deda Mraz koji su izašli iz helikoptera.

Marsel Knobil, konsultant kuće koja se bavi luksuznim poklonima, kaže da njihova firma pomaže roditeljima koji žele najbolje i najkuplje za svoju decu, pa tako u ponudi imaju bojanku koja košta 24.000 funti i bicikl BMX izrađen od 24-karatnog zlata.

- Deca bogatih roditelja su postala veoma zahtevna i nepredvidiva. Svesni su činjenice koliko novca imaju i toga da ono što je na polici u ponudi, nije ponekada dovoljno dobro za njih, rekao je on, dodajući da bojanke koje koštaju 24.000 funti opravdavaju svoju cenu ako se u obzir uzmu činjenice da su nacrtane od strane najboljih ilustratora, da su situacije iz knjige realne, odnosno, da predstavljaju život mališana, kao i da je sve ukoričeno u najkvalitetniju kožu na kojoj se nalaze slova od 24-karatnog zlata.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track