RECITE NAM ŠTA JE U HOROSKOPU, A MI ĆEMO VAM REĆI KAKO DA GA NE IZGUBITE! Ne padaju svi na crvene haljine, a tek što ne vole ŽENE U PANTALONAMA! Evo šta stvarno treba da obučete da bi pravog OSVOJILE!
Foto: Profimedia

otkrivamo

RECITE NAM ŠTA JE U HOROSKOPU, A MI ĆEMO VAM REĆI KAKO DA GA NE IZGUBITE! Ne padaju svi na crvene haljine, a tek što ne vole ŽENE U PANTALONAMA! Evo šta stvarno treba da obučete da bi pravog OSVOJILE!

Zanimljivosti -

Ako ste ispratile šta je u trendu za 2019. godinu zasigurno ste već "naoružane" resama, kožnim detaljima... a dada, vreme je da naučite na šta "pada" koji horoskopski znak, kako biste osim stila promenili i ljubavni status!

OVAN

Odlučne pripadnike ovog znaka jednako ćete zadiviti u klasičnoj crvenoj haljini, kao i retro stilom '60. Ako uspete bez previše truda da pređete iz jedne u drugu kombinaciju vaš će se Ovan zaljubiti preko ušiju (ili rogova).

BIK

Ako je odabranik vašeg srca Bik oduševićete ga upadljivim, neonskim komadima, pažljivo uklopljenim u ostatak vaše odevne kombinacije. Boje školskih markera ne samo da su hit godine, već vaš Bik neće moći da skine pogled sa vas.

BLIZANCI

Žene Blizanaca moraće malo više da se potrude ako žele da zadrže njihovu pažnju. Blizanci vole trendove, ali im brzo dosade. Ipak s nečim prozirnim ili resicama sigurno nećete pogrešiti.

RAK

Život s Rakom je ponekad poput partije šaha, a upravo će i crno - Beli kvadratići biti dobitna modna kombinacija za zavođenje pripadnika ovog znaka.

LAV

Da biste osvojili Lava, ostanite privrženi životinjskom carstvu. Animal print biće jedan od vodećih trendova 2019, a opcije su brojne. Od leoparda, preko zebre, do zmije, uz dodatak zlatne, autfiti su na koje Lav neće moći da ostane ravnodušan.

foto: Profimedia

DEVICA

Elegantni, pedantni i sofisticirani, pripadnici ovog znaka očekuju isto od svoje partnerike. Imajući to na umu, sa ženskim odelom klasičnog kroja, ali zanimljivog dezena ne možete pogrešiti. Ili ga oborite s nogu jednobojnom kombinacijom u nekoj neutralnoj nijansi.

VAGA

Večno između krajnosti, muške ćete Vage osvojiti kožnom jaknom ili nekim drugim kožnim odevnim predmetom, jer je to savršen balans između otkačenog i klasičnog.

ŠKORPIJA

Da biste impresionirali ove kreativce izraženog karaktera, morate odabrati nešto neobično, a jednostavno. Savršen bi bio kombinezon vojničkog dezena, ali ako se to ipak ne usudite i obična majica vojničkog stila dobar je odabir.

STRELAC

Iznenadite svog Strelca u stilu Getsbija - odenite nešto s perjem i prostrelite mu srce Kupidovom strelom.

JARAC

Ovi radoholičari cene jednostavnost i udobnost pre svega. Zato s trenerkom i nekim blještavim detaljima ne možete pogrešiti. Videle ste kako to rade sestre Kardašijan, Hadid...

VODOLIJA

Vreme je da naučite da kombinujete različite uzorke, poručuju s modne piste, ali i ako želite da osvojite Vodoliju. Ako niste dovoljno hrabre, barem spojite dve nespojive boje - ružičastu i crvenu? Samo predlažemo.

RIBE

Ribe ćete upecati i lakše nego što ste mislile! Sve što vam treba je malo pletiva, po mogućstvu od glave do pete.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track