HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE USPETI DA ODBIJE MRAČNU ENERGIJU PUNOG MESECA: Neverovatan preokret sudbine
Foto: Shutterstock

Na nebu vlada krvavi Mesec

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE USPETI DA ODBIJE MRAČNU ENERGIJU PUNOG MESECA: Neverovatan preokret sudbine

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - pun Mesec donosi veliki rizik za mnoge znakove Zodijaka, piše Lovesensa. Njegova magija stvara drastične prmene, ali jedan znak će uspeti da privuče pozitivne vibracije tokom vladavine Supermeseca...

Vatreni, drže se svojih principa i imaju puno samopouzdanja - Ovnovi! Baš takav temperament štiti ovaj misteriozan znak Zodijaka od mračnog uticaja punog Meseca. Trigon Venere i Jupitera u Marsu jača vašu ljubavnu vezu i provešćete divne trenutke sa partnerom. Zvezde će začiniti odnos ljubavnim varnicama, a uskoro ćete shvatiti da ste zaista stvoreni jedno za drugo.

Usamljeni Ovnovi osećaju se odlično u svojoj koži i ne pitaju se šta će im budućnost doneti. Neptun im daje pokretačku energiju da se ostvare na mnogim poljima, a ljubav će se pojaviti kada se najmanje budu nadali. Trenutno niste zainteresovani za ozbiljnu vezu i želite da se posvetite ličnim ambicijama.

Na poslu uspeh donosi vaša neverovatna kreativnost. Jedinstveni ste, a pun Mesec jača vašu posebnu energiju. Radićete na projektu koji vas inspiriše i pokreće na nove ideje. Očekuje vas veliki uspeh!

PROČITAJTE JOŠ:

NEDELJNI HOROSKOP - EVO KOGA ČEKA VELIKA SREĆA

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJU VELIKE TEŠKOĆE DO 20. FEBRUARA

AKO OSETITE OVE SIMPTOME, U TELU NASTAJU OPASNE UPALE

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track