Najnovije vesti

PIJANA MLADA IMALA SEKS SA SVEKROM: Evo šta se desi kada preferirate starije muškarce koji MOGU OČEVI DA VAM BUDU! Prepoznao me je, a onda sam PRETRNULA!
Foto: Profimedia

LUDI SVET

PIJANA MLADA IMALA SEKS SA SVEKROM: Evo šta se desi kada preferirate starije muškarce koji MOGU OČEVI DA VAM BUDU! Prepoznao me je, a onda sam PRETRNULA!

Zanimljivosti

Nekoliko nedelja pre venčanja buduća mlada je doživela šok prilikom upoznavanja sa ocem svog verenika.

Shvatila je da ga već poznaje i da je jednom prilikom, pre nego što je upoznala svog verenika Tonija, sa njegovim ocem Martinom imala pijani seks na jednu noć. 

- To se dogodilo pre nekoliko godina, dok još nisam poznavala svog verenika. Tad sam preferirala starije muškarce - ispričala je ona.

Prilikom susreta i zvaničnog upoznavanja, primetila je da ju je budući svekar, koji nakon razvoda od Tonijeve majke većinu vremena provodi ploveći na svojoj jahti, prepoznao.

- Videla sam mu na licu da me prepoznaje. Brzo sam se nasmešila, pružila mu ruku i rekla da mi je drago što ga napokon upoznajem jer mi je Toni mnogo pričao o njemu - otkrila je ona.

Srećom, Martin i njegova mnogo mlađa partnerka Marni vrlo brzo su nastavili sa svojim putovanjem.

Toni i njegova supruga trenutno su u braku četiri godine, a ni ona, ni njen svekar, nikad nikome nisu rekli za noć koju su proveli zajedno.

- Dođe nam u posetu jednom godišnje. Pristojno se smeškam dok je tamo, ali to je mala cena za skrivanje ovakve tajne - zaključila je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Dejli Mejl / Foto: Profimedia 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...