Najnovije vesti

MLADIĆ ČEKAO DEVOJKU NA AERODROMU, A ZBOG PORUKE POSTAO HIT NA TVITERU: Priredio joj je nešto zbog čega će se pokriti ušima OD BLAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

UZEO STVAR U SVOJE RUKE

MLADIĆ ČEKAO DEVOJKU NA AERODROMU, A ZBOG PORUKE POSTAO HIT NA TVITERU: Priredio joj je nešto zbog čega će se pokriti ušima OD BLAMA! (FOTO)

Zanimljivosti

Otkriće da vas je partner prevario velika je trauma i udarac na ego svakoj osobi koja drži do sebe, ali svako se s tom spoznajom nosi na svoj način.

Jedan prevareni dečko uzeo je stvar u svoje ruke tako što je svoju devojku koja je očito hvatala krivine javno osramotio. Australac je na aerodromu čekao curu, a u rukama je držao veliki natpis: "Znam da si me prevarila!"

 Jedna putnica je fotografisala ovu neobičnu scenu i fotografiju objavila na Tviteru. Međutim, nije poznato da je li poruka zbilja bila upućena devojci u prestupu ili je sve bila samo neka interna šala.

Od kada je plasirana na ovu društvenu mrežu, objava je dobila više od 75.000 lajkova, a podelilo ju je preko 24.000 tviteraša. Mnoge je zanimalo što se dogodilo posle, dok je bilo i onih koji su uvereni da je sve predstava za javnost.

"Legenda kaže da se ona nikad nije pojavila i da frajer dan-danas ondje stoji s tim natpisom", neko se našalio, a drugi su u sve upleli njegov izbor obuće.

"Možda je zbog sandala. Mislim da je zbog sandala, "Kad mu vidim sandale, i ja bih ga prevarila", samo su neki od komentara na račun nesrećnog mladića.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Twitter

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...