Najnovije vesti

UPOZORENJE ANĐELA ZA FEBRUAR 2019. GODINE: Evo zašto krajem meseca treba da budete vrlo oprezni
Foto: Shutterstock

Poruka koju ne smete da ignorišete

UPOZORENJE ANĐELA ZA FEBRUAR 2019. GODINE: Evo zašto krajem meseca treba da budete vrlo oprezni

Zanimljivosti

Mesečna anđeoska prognoza za februar 2019. godine ukazuje na tri anđeoske karte koje će upravljati našim delima, odlukama i osećanjima, piše Lovesensa

Karta za početak meseca je Sanjar i ukazuje da se u vašem životu otvara nova životna faza. Počećete više da verujete u sebe i Univerzum vam daruje šanse za uspeh. Sada je vreme da se borite za svoje snove i uskoro ćete napraviti neke važne korake ka ostvarenju cilja. Nemojte slušati okruženje i toksične komentare, već se ispunite samopouzdanjem i ne odustajte od svojih ambicija, bez obzira kolike su prepreke. Anđeli su tu da vam daju vetar u leđa. Karta za sredinu meseca je As vetra i očekuje vas neverovatna inspiracija koju crpite iz situacija koje su vas ranije nervirale.

Mislili ste da ste naišli na problem, ali sada ćete uvideti šansu da napravite nešto veliko i uzbudljivo za vaš život. Umesto da se fokusirate na sitne brige, snagu uma usmerite na dugoročne planove, a ova promena perspektive donosi lepe mogućnosti. Karta za kraj meseca je Mesec i poručuje na neosnovane strahove i brige. Okruženje deluje na vas tako što se u vašoj duši bude negativna osećanja i moguće da ćete se osećati pomalo potišteno. Pronađite odgovore u sebi, svom unutrašnjem glasu i slušajte intuiciju. Anđeli šalju ovu kartu kako biste bolje upoznali sebe, svoju suštinu i biće i shvatili koliko ste zapravo jaki. Period krize i nestabilnosti brzo prolazi, ali ćete u naredni mesec ući jači i spremniji za nove životne izazove.

PROČITAJTE JOŠ:

NEDELJNI HOROSKOP DO 10. FEBRUARA 2019. GODINE

DATUM ROĐENJA OTKRIVA KO JE VAŠ ANĐEO ČUVAR

8 STVARI KOJE TREBA DA URADITE DOK JE MLAD MESEC - PRIVUCITE DOBRU SUDBINU

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...