NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE! IZGARAJU OD STRASTI, ALI UVEK IMAJU NEKOGA SA STRANE: Pazite se prevare u vezi ako ste sa ovim ZNACIMA!
Foto: Profimedia

ASTROLOZI ZNAJU

NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE! IZGARAJU OD STRASTI, ALI UVEK IMAJU NEKOGA SA STRANE: Pazite se prevare u vezi ako ste sa ovim ZNACIMA!

Zanimljivosti -

Da li se ikada zapitali koja vrsta partnera najverovatnije vara? Ispostavilo se da zvezde znaju nešto o tome.

Koji su najgori parovi objašnjava astrolog Valeri Mesa.

Ovan i Bik

Između ovih znakova postoji jaka hemija, budući da Ovnom vlada Mars i Venera vlada Bikom, što ih čini savršenim parom, ali samo u zvezdanom smislu, jer Mars želi da dominira Venerom, a Venera želi da bude pod dominacijom Marsa. Međutim, Bik će s Ovnom doživeti neprijatno otrežnjenje, s obzirom na to da ovaj znak vatre nije ni blizu toliko veran kao Bik.

Blizanci i Vaga

Ova dva horoskopska znaka su potpuno očarana jedan drugim, jer su pod vlašću istog elementa. Osim toga, Vaga je potpuno zaljubljena u Blizančevu prevrtljivu prirodu i humor. No Vaga nije svesna da Blizanci preziru veze, što je potpuno suprotno od onog što Vaga želi. To stvarno može uzrokovati napetost u odnosu i tendenciju da se veza brzo raspadne.

foto: Profimedia

Rak i Jarac

Upozorenje: polarne suprotnosti! Rak uživa u tome što mu se udvara pravi gospodin ili dama Jarac, a ozbiljan Jarac ne može, a da se ne zaljubi u Rakovu senzualnost. Međutim, Jarac će brzo uvideti da Raku veza brzo dosadi. To je uglavnom zato što Jarac nikada u potpunosti neće udovoljiti Rakovim seksualnim željama.

Lav i Strelac

Ova dva znaka su znakovi vatre i u potpunosti su očarani jedan drugim. Međutim, Lavov talent u spavaćoj sobi nije dovoljan da bi Strelac trpeo njegovu/njenu opsesivnu potrebu za stalnom pažnjom, jer ipak, Strelac ima puno obaveza i pun raspored društvenih događanja. Ta razlika u njihovim potrebama uzrokuje svađe oko zajednički provedenog vremena.

Škorpija i Ribe

Čovek bi mislio da su ova dva znaka stvorena jedno za drugo, ali veza i strast su dve različite stvari. U stvarnosti oba znaka su prepodli za vlastito dobro. U ovoj vezi ne bi jedan partner varao drugog, već bi oba partnera imala "nekog sa strane", a oboje su i skloni laganju i varanju kako bi nastavili svoje dvolično ponašanje.

Vodolija i Devica

Potpuno različite energije, ali neobično slične, s obzirom na to da su oboje intelektualni snobovi. Međutim, uprkos Vodolijinoj trenutnoj privlačnosti prema glumljenoj nevinosti Device, on se u sekundi može okrenuti i početi zavoditi nekog drugog.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja