Najnovije vesti

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA KOJI ZNAK MRZI U VEZI! Ovako svom partneru NIKADA nećete stati na žulj: Samo 3 REČENICE dele vas do IDEALNOG ODNOSA!
Foto: Profimedia

ASTRO SAVETI

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA KOJI ZNAK MRZI U VEZI! Ovako svom partneru NIKADA nećete stati na žulj: Samo 3 REČENICE dele vas do IDEALNOG ODNOSA!

Zanimljivosti

Svako je poseban na svoj način! U skladu sa horoskopskim znakom, svako ima neka interesovanja, kao i "bube"... Na primer, Bliznaci su uglavnom inteligentni, uravnoteženi ljudi, ali i malo uvrnuti. Možete tek zamisliti kako je kada se jedan takav predstavnik ovog znaka  zaljubi i stupi u ljubavni odnos! Saznajte nešto više o vašem partneru i ne činite stvari koje mu se ne dopadaju. 

 

Žena Ovan mrzi kada se muškarac ponaša kao da joj je potreban

 

Žena Ovan je nezavisna, hrabra, ambiciozna i potpuno samodostatna! Brutalno je iskrena, bez obzira jesu li iskreni i oni oko nje. Ona ne želi da neko misli da zavisi od nekoga ili da je oduševljena bilo kime, osim naravno sobom i svojim ciljevima. Potreban joj je samostalan muškarac, društven i koji će joj pružiti podršku, kao i umiriti je kada su sami.

 

Muškarcu Ovnu ne sviđaju se osobe koje neće da rizikuju zajedno s njim

 

Ovan je pun iznenađenja. On je pustolov i veoma je hrabar. Kakav god da je - on se neće odlučiti za nekoga ko voli rutinu i stabilnost, kao što će se na to odlučiti Jarac ili Devica. Ne, on želi nekoga ko će s njim otići i na kraj sveta! Delaj sada, a kasnije postavljaj pitanja - to je njegov moto. Mrzi kad je u dosadnom odnosu, jer je avanturistički raspoložen i voli izazov. Budite hrabri i spontani. Budite oduševljeni i ambiciozni ako ste sa njim. 

 

foto: Profimedia

Žena Bik treba nekoga ko je fleksibilan


Žena rođena u ovom znaku je pametna, strastvena, dobra je prijateljica, velikodušna je, uporna... odgovorna za svaku sitnicu koju čini. Problem je u nedostatku fleksibilnosti. Ne voli promene, posebno ne nagle. One veruju da su često u pravu i brutalno su iskrene. Zato ne vole one koji ne umeju da popuste kada za to dođe vreme. Potreban joj je fleksibilan muškarac, da bi uravnotežio njezinu nefleksibilnost.

 

Muškarac Bik ne voli neodgovorne žene

 

Muškarac Bik je posve lojalan svojoj partnerki, bez obzira na sve. On je velikodušan, ali i te kako štiti sebe i krije svoja osećanja jer ne želi da bude povređen. Najvažnija stvar za njega je njegova odgovornost i to mu je od najveće važnosti. On voli rutinu i uvek proverava svoje popise. Dakle, ako je u vezi sa ženom koja je pomalo neodgovorna i malo previše divlja, neće dugo biti srećan. Žena rođena u znaku Strelca bi bila previše za njega. Muškarac Bik bi bolje funkcionisao sa ženom rođenom u znaku Blizanca, zbog njene rezervisanosti i introvertiranosti.
 

foto: Profimedia

Žene Blizanci ne vole kada zavise od bilo koga

 

Žene rođene u ovom znaku ne podnose da zavise od bilo koga u bilo kom smislu. Ako odluči da izlađe, verujte da je ništa ne može zaustaviti. Nemojte očekivati ​​da će vam visiti sa ramena, jer ona jednostavno nije takav tip žene.

 

Muškarci Blizanci mrze kada moraju da odustanu od društvenog života

 

Blizanac je tipičan, klasičan i bezvremenski "život zabave". Ukolik oshvati da postaje srećniji na kauču nego u gradu, to će mu jako teško pasti. Uradiće sve samo da ne ostane bez društvenog života. Ukoliko ga, pak, primoravate da pdustane od prijatelja veoma će se naljutiti i biće spreman i na raskid.  

 

foto: Profimedia

Žena Rak nije srećna kada ne dobija pažnju za kojom žudi

 

Bez obzira da li je kupate pažnjom ili ne, njoj je svakako potrebno mnogo pažnje, jer je mnogo i daje. Količina pažnje koju dobija utiče na njena razna životna polja, te je očigledno ukoliko nije zadovoljna. Ukoliko oseti da ne obraćate dovoljno pažnje na nju, ona će vam to i te kako staviti do znanja. 

 

Muškarac Rak mrzi kada ste strogi prema njemu

 

Sa optrim pristupom kapo takvim Rak nema problem, ali ako oseti da ga posmatrate kao pod lupom - reagovaće. Nemojte mu tražiti mane. Niko to ne voli, a muškarac rođen u znaku Raka posebno ne. Oni su već vrlo strogi sami prema sebi, ukoliko to isto činite i vi, mrzovolja će preovladati a odnos će patiti. 

 

foto: Profimedia

Žena Lav ne voli osobe koje kontrolišu sve što rade

 

Lavice imaju puno samopouzdanja, takta i hrabrosti kakvu malo njih ima. Međutim, u vezi, njihov partner ne bi trebalo da uživa ​​u kontroli koliko i one. Osobnosti će se sukobiti. Odnos će završiti u katastrofi. 

 

Muškarcu Lavu konforntacija je srednje ime 

 

Lav je snažan, vođa, čovek sa velikim mišljenjem i dominantan svakoj situaciji. Nije čudno to što u odnosu najviše mrzi kada ga neko kritikuje zbog načina na koji nešto radi. Ako se raspravljate s njim, postanete agresivni i verbalno ga napadnete, on će vas još jače napasti. U to nemojte sumnjati.

 

foto: Profimedia

Žena Devica ne voli muškarca koji je društveniji od nje

 

Device jesu druželjubive, ali su mnogo više praktične, racionalne i analitične.

Zbog posve introvertnog raspoloženja, ona ne voli da izlazi sa osobama koje su preterano društvene. Osobe rođene u znaku Blizanca ili Raka ne bi bili najbolji za nju.

 

Muškarac Devica ne voli da pokazuje svoja osežanja

 

Ribe i Škorpije su kao rođeni za njega! Naime, muškarac Devica kroz sve samostalno prolazi. Voli da ima nekoga s kim će podeliti sve svoje, ali zasigurno mu to nije neophodno. On je praktičan u svakom smislu te reči, ne zamera se, nije nametljiv,  i donosi najracionalnije odluke u svakoj situaciji. Zato ne voli da bude u vezi s nekim ko često pokazuje emocije.

 

foto: Profimedia

Žena Vaga ne voli kada oseti da je neko osuđuje

 

Ako ste u vezi sa ženom Vagom, vodite računa i o neverbalnoj komunikaciji. Ona je osetljiva na vaše reči, ali i na vaše misli, zato budite nežni tokom argumenata ili će se pretvoriti u neemotivni, grubi i bezobzirni nered.

 

Muškarci Vage mrze kad neko ne može da se "mane" malih stvari

 

Ako počnete da podižete glas iznoseći neke stvari iz prošlosti ili ga bodete okrutnim sarkastičnim komentarima, on tu završava vašu "šetnju"! Ako ga pritiskate, on će postati bezobziran, zloban... Mrzi dramu i mrzi kad neko ne može da dopusti da nešto prođe.

 

foto: Profimedia

Žena Škorpija mrzi nedostatak predanosti

 

Ako "zaglavi" sa nekim ko ne želi da se veže za nju kao i ona za njega, počeće da prezire! Prvo će se pitati šta nije u redu s njom, preispitivaće motive druge osobe i postaće opsednuta razmišljajući o tome šta se događa. Najviše joj odgovaraju Ribe i Strelčevi.

 

Muškarac Škorpija ne voli kada ne može da veruje ženi sa kojom je

 

Najgore za njega je da i stupi u vezu s nekim kome ne može da veruje. Previše je sumnjičav i emocionalan. Takođe, može postati opsesivan, pogotovo ako radite stvari koje ne bi trebalo. Muškarci rođeni u ovom znaku su temperamentni zbog svojih strastvenih dispozicija, ali i te kako zaslužuju da imaju poverenja u osobu sa kojom su. 

 

foto: Profimedia

Žena Strelac mrzi osobe koje ne mogu da se posvete odnosu

 

Jedna jedina stvar koju žena Strelac mrzi u vezi je osoba koja se ne može posvetiti odnosu. Iako je bezbrižna i nezavisna u svakom aspektu svog života, ona i dalje ne želi da gubi vreme. 

 

Muškarac Strelac mrzi dosadne i usamljene žene

 

On naprosto mrzi žene koje ne vole da se druže jer zna da će to uzrokovati probleme u njihovom odnosu. Strelac želi ženu koja je samostalna, harizmatična i otvorena. Žena rođena u znaku Blizanca ili Raka bila bi savršena za njega.

 

foto: Profimedia

Žene rođene u znaku Jarca ne vole kada neko stalno pokušava da pokaže emocije

 

Stabilnoj i konkretnoj ženi u ovom znaku emocije nisu najvažniji faktor, pa ni u vezi. One razmišljaju glavom, ma koliko im to nekad bil oteško. Neko ko je previše emotivan bi ih "ugušio". Zato nikako ne bi trebalo da budu u odnosu sa Ribama ili Strejčevima. 

 

Muškarči Jarčevi mrze osobe koje ne mogu "ići u korak" sa njihovom rutinom

 

Oni nisu neki avanturisti, ali vremenom stiču vrlo ustaljene navike. Svaka promena kao da je atak na njihovu ličnost. Zato se njihove parnetke uglavnom privikavaju na njihov tempo, a ne obratno. Čak i kada se nekako odluče na kompromis, osećaju kao da gube sopstvenu prirodu. Nikakva rutina ne dolazi u obzir, samo da je dinamično!

 

foto: Profimedia

Žene Vodolije ne vole muškarce koji ne mogu da ostanu odani

 

Najvažnija osobina žene Vodolije je njena lojalnost. Iz tog razloga bira takve prijatelje, a posebno i takve parnere. Ukoliko otkriju da su sa nekim ko ne može da ostane lojalan to ih ne samo ljuti, nego i razočarava. 

 

Muškarcima Vodolijama ne sviđa se onaj ko je previše introvertiran

 

Oni dobar deo njihovog života podređuju zabavljanju s njihovim odanim i jednako zabavnim prijateljima. To je vrlo važno za njih. Zato Vodolije ne vole rezervisane ili zatvorene žene. Opustite se.

 

foto: Profimedia

Žene Ribe ne vole previše "kul" tipove

 

Previče "mačo" muškarci apsolutno ne privlače žene rođene u ovom znaku. Njoj treba neko ko će da brine o njoj, a ne neko ko sem sebe ne vidi na svetu više nikoga! Čak i ako joj se desi da "zaglavi" sa nekim koga ne zaslužuje, brzo će da nauči da to nije za nju i da ode. Takođe, više nikada neće napraviti istu grešku. 

 

Muškarci Ribe ne vole žene koje izgledaju kao da su spremne da ih povrede svakog trenutka

 

Muškarci rođeni u ovom znaku najviše strepe od toga da ih neko ne povredi, posebno partner. Ne želi biti ostavljen, ne želi sukobe... Uvek će želeti mirno i učinkovito da prođu kroz situacije. Mrzi kada se pojave negativne emocije između njega i njegove partnerke.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Atma/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...