ISPOVEST MUŠKE PROSTITUTKE: Uvek sam voleo avanture za jednu noć, a onda sam shvatio da od toga MOGU I DA ZARADIM!
Foto: Profimedia

zadovoljava žene non stop

ISPOVEST MUŠKE PROSTITUTKE: Uvek sam voleo avanture za jednu noć, a onda sam shvatio da od toga MOGU I DA ZARADIM!

Zanimljivosti -

Jedan muškarac podelo je svoju životnu priču i iskreno do detalja objasnio kako izgleda život kada radite kao "pratnja". On se već 3 godina bavi nesvakidašnjim zanimanjem, video se sa oko 300 različitih žena, a imao je seks sa njih 100. Priznao je i da se u pojedinim trenucima osećao kao filmska zvezda.

- Uvek sam voleo žene i avanture. U jednom trenutku sam samo pomislio da bih mogao da zaradim od toga. Napravio sam profil, stavio izazovnu fotografiju i posle dve nedelje imao sam prvu klijentkinju - reko je muškarac.

- Većina žena vas ne želi zbog seksa, već bi samo da im budete par na zabavi ili nekom venčanju. Neke od njih bi da imaju društvo za egzotične stvari, tipa za vožnju helikopterom iznad Velikog kanjona, ili za večere u naekskluzivnijim restoranima. Zbog toga se često osećam kao filmska zvezda - nastavio je on iskreno.

foto: Profimedia

- Najčudniji zahtev koji sam imao do sad je kada me je pozvala jedna žena iz zaista visoke klase koja je htela da dođem u njenu kancelariju obučen kao lični trener. Želela je da tu, na svom radnom mestu, doživi iskustvo "50 nijansi sivog". Ukupno je sve trajalo tri ili četiri sata.

Međutim, ponekad dođe i do neprijatnih situacija, pa klijenti traže sasvim nesvakidađnje stvari, koje, ovaj momak priznaje da, i pored svote novca koju bi dobio, nikada ne bi radio.

- Kontaktirao me jedan muškarac i rekao da želi da imam seks sa njegovom ženom dok mi on njuška cipele i stopala. Zaista je bio uporan i nije odustajao od svog zahteva. Na kraju sam morao da ga blokiram jer zaista nisam želeo to da radim.

foto: Profimedia

Veoma često se dešava i da se žene zaljube, pa požele da ga zadrže samo za sebe. Međutim, momak je siguran da ga ni jedna žena ne može odvojiti od posla, osim ako mu u nekom trenutku ne postane dosadno, pa se sam "ugasi".

- Žene se često vežu za mene i nude mi skupe poklone u zamenu da prekinem sa poslom i postanem njihov dečko. Ali, ništa od toga. Radiću ovo sve dok uživam u tome. Kada osetim da mi je dosadilo, prestaću. To se još nije desilo, ali sigurno hoće jednog dana - zaključio je momak.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja