Najnovije vesti

SVI ŽELE OVAKVE ŠARE NA JAJIMA: evo kako da kuhinjskim sunđerom najlepše ofarbate jaja za Uskrs
Foto: Shutterstock

Brzo i lako

SVI ŽELE OVAKVE ŠARE NA JAJIMA: evo kako da kuhinjskim sunđerom najlepše ofarbate jaja za Uskrs

Zanimljivosti
14:05h

Farbanje jaja za Uskrs je kreativan mini projekat i svi se trudima da stvorimo prava mala umetnička dela, piše Lovesensa.

Na Internetu postoji toliko dobrih i jednostavnih ideja, kao što su jaja ofarbana salvetom, šaranje kravatom, ukrašavanje zlatnom folijom ili dekupaž tehnika. Sada se pojavio još jedan super trik za brzo i lako ukrašavanje uskršnjih jaja, a glavni alat za dekoraciju je kuhinjski sunđer. Ako želite da dobijete prirodniji izgled, umočite sunđer u boju, a zatim počnite da tapkate jaje sunđerom. Dobićete jedinstvene šare i originalno ukrašeno uskršnje jaje.

Takođe, možete na već obojeno jaje dodavati različite boje sunđerom. Napravićete zanimljivu šaru ako preko jajeta obojenog u tamnoj boji nanesete svetlije nijanse. Jedno od najpopularnijih uskršnjih jaja na Internetu je galaktičko jaje, a njegove jedinstvene kombinacije nijansi dobijaju se pomoću sunđera. Pazite da tokom sušenja jaja ne pokvarite šare. Preporučuje da jaja sušite tako što zabodete špenadle na stiropor, a zatim na njih stavite jaja.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA OFARBATE JAJA KUPUSOM - DOBIĆETE PRELEPU BOJU (FOTO)

ORIGINALNO ŠARANJE JAJA PIRINČEM - NEVEROVATAN TRIK (VIDEO)

PROBAJTE JEDNOSTAVNU JAPANSKU TEHNIKU UKRAŠAVANJA JAJA (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja