FENOMENALAN HOROSKOP ZA SUTRA: U subotu je trigon Sunca i Saturna, evo kako treba da provedete dan
Foto: Shutterstock

ASTROLOGIJA

FENOMENALAN HOROSKOP ZA SUTRA: U subotu je trigon Sunca i Saturna, evo kako treba da provedete dan

Zanimljivosti -

Horoskop za prvi dan vikenda obećava nam fantastičnu moć koju daruju Sunce i Saturn u trigonu u zemljanim znacima, piše Lepa & Srećna.

Mada u petak uveče možemo da očekujemo malu krizu, jer Sunce u Biku formira kvadrat sa Mesecom u Lavu, vikend će osvanuti sa sjajnom energijom.

Odličan aspekt dve moćne planete jača našu sposobnost da realistično sagledavamo sve oko sebe kao i da se borimo sa svim praktičnim preprekama.

Mesec će provesti dan u znaku ponosnog, kreativnog Lava što nam donosi još veću snagu.

Sve ono što nas je mučilo na kraju radne nedelje - razlike u shvatanjima, stres, sukobi i disharmonija - sve će to biti prebrisano naletom nove energije i motivacije, kao i potrebe za rastom i promenom.

Ne zaboravite da je vreme rasta Meseca pa svi projekti bujaju, ovo je vreme da najzad dobijete ono što želite i da pokrenete sve što je stajalo na mrtvoj tački.

Možda i niste sigurni kojim pravcem da krenete, možda vas brinu prve prepreke, ali čak i ako vas retrogradni Saturn natera da neke ideje odbacite, možete biti sigurni da je to u vašem dugoročnom interesu.

Ovo je vreme kad ćete lakše disciplinovati sebe, dobar je trenutak za promene, a idealno za sve što ste odlagali u poslednje vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

DOMAĆE SLATKO OD JAGODA: najbolji recept i tehnika čišćenja voća (KORAK PO KORAK)

KAKO DA SPREČITE DA NIKNE KOROV U BAŠTI I OKO CVEĆA

HELJDA UBIJA APETIT: evo kako da spremite napitak od nje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track